forberedt

Første dag.
Neola
2 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
overlevelsestilstand, ken...
Rayana Khamz...
2 måneder, 19 dage siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
10 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg har brug for Jesteren i mig i næste måned. So you come asking me..hehe, stand back, let me rock this... på med musikken, - I come prepared med K'naan. Jeg pakker en taste, hvor jeg har alt det med, som jeg ved jeg kan få brug for. 2 sandwiches, ikke de billige ..men 2 gode, hospitals maden er elendig. Så kan jeg hive dem frem hvis de kommer med deres hundeæde. Tell them, you havent got a dog :) heheh...og hvis jeg havde ville den ikke spise det der.. så skal jeg ha noget saft med og et glas. I tilfælde af, at de kommer med vand. Hvis de ikke lader mig gå samme dag? let me analyse people, you know..house M.D style. Jeg er der ikke for dem, de er der for mig, og jeg bestemmer.

Jeg skrev lige sammen med ham kirugen jeg kender, som er i min guild..han venter på, at anæstesien skal blive klar. hehe.. så han skrev til mig.. you got people around..

En skrev i øvrigt på forsiden af en dating side, - at hun undrede sig over dem der var der, men som ikke søgte noget...hehe, jeg har sådan lyst til at svare :) Jeg undre mig over, at kvinderne er der når det eneste de har at tilbyde er attitude, krav og bagage. Okey, mange mænd er desperate efter sex, - ikke forhold. Så de pumper deres ego op..not me. Jeg er der selvfølgelig af flere årsager, - sprede budskabet, og vente på, at de forstår det..og pludselig får den tanke, der ikke bare bunder i, at de tror de er super gode blot fordi de er kvinder, men reelt set tænker, ok..hvad kan jeg bidrage med? og forstå, at DE søger en, der også vil tage til deres børn..i stedet for at få deres egne..beklager hvis de tror, at børn er børn..men mænd vil helst ha deres egne..ja, de kan bedre tage til andre, hvis de allerede har deres egne. Det er generelt sagt, men det er et ur instinkt. Du kan altid finde en beta mand..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget forberedt er publiceret 19/01-2022 19:02 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.