Elsker det

Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
12 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Hej dagbog, - Jeg sad lige og tænkte på, hvor fedt det er, lige at kunne hive viden frem omkring big bang, når nogle skriver at de tror universet enten må komme af ingenting eller deres gud, imens de overser at der kan være en anden mulighed. Noget der har været en lille interesse for mig, siden jeg lærte om schrødingers kat.. igen afledt af Einstein vs Niels Bohr.

Læste lige kort, at paven kaldte folk for racister. Jeg har set den før, og venter blot på at den kommer frem som en debat tråd på fb. For jeg mener ikke det har noget med racisme at gøre. Det handler om, at utrolig mange er skeptiske overfor folk med en vis religion, der lige nu her har stået for bomber og vold imod civile. En religion der truer folk, hvis folk falder fra den, eller folk gør noget disse religiøse ikke kan lide. Jeg er ret sikker på, at det ikke har noget med hudfarve at gøre.. og religion er ikke race.. ligesom alt andet idioti, heller ikke har noget med race at gøre. Hvem ved, hvis disse religiøse vedtog, at nu ville de være fredelige og vise at de godt kan.. så er jeg ret sikker på, at fremtidige folk, vil tænke anderledes om dem..

Nå, de næste par timer vil jeg game lidt :) så lige en video i øvrigt.. en kvinde der går ind for mænds rettigheder, den eneste jeg har set..lave en brokke video, over at kvinderes numser var center i thumbnails, når det handlede om de sports videoer hun kunne klikke på. Jeg kunne ikke lige se hvad hun mente, før hun nævnte det. Det er nok fordi jeg er så ligeglad med kvinder. Jeg husker dog, at et Ol hold, så vidt jeg husker.. valgte at spille med mere tøj på til noget beach volly, selv om det vidst var imod nogle regler.. Jeg kan huske jeg tænkte, cool.. Men ellers ser jeg ikke efter den slags.. for, jeg har for travlt med at LEVE MIT LIV ! som jeg har lyst, så det er ikke noget jeg gider kigge efter.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Elsker det er publiceret 15/04-2022 18:23 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.