1 år, 1 måned siden

Lykke

Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
9 år siden
Øv! Altså, øvelse
Ansu Orheim ...
4 måneder, 4 dage siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
10 år siden
feber
Kenny Raun (...
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
6 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
8 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
8 år siden
Træt
Ansu Orheim ...
1 år, 5 måneder siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
4 år siden
Hej dagbog, - Så er jeg tilbage på arbejdet. Jeg fik hjulpet et par stykker, - i min pause. Næste gang må jeg hellere stjæle en joke, når de siger jeg er god.. Ja, -. nærmest guddommelig... eller i hvert fald bedre end Jesus.. du ved, jeg møder i det mindste op hver dag for at hjælpe.

Any way, - Jeg så en video, der snakkede om 6 grunde til, at man kan være deprimeret. En af de første, er en af de grunde jeg har lidt under. Troen på, at man kun kan være lykkelig, hvis man får det man ønsker sig ud af livet. Man venter med at glæde sig, fordi man føler ikke man er nået til det punkt, som man burde være nået. Jeg er nået til det punkt hvor jeg tænker "fuck dem" . Og fuck alle de folk, der mener at man skal elske sig selv inden, at man kan finde kærlighed. Som om jeg ikke altid har kunnet lide mig selv, - Its the other fuckers i dont like! Anyway, - Jeg lever for mig selv nu.

Er jeg lykkelig, - Nej. hader jeg mig selv.. NEJ! jeg har det fint med mig selv.. Men sådan fungere lykken og livet ikke. shit aint your fault, if other people are assholes.

Jeg så en anden fed film om hypergami. En kvinde fortalte en historie. Hun sagde, at det at se efter en mand, er lidt som at gå ind i en butik, - også se en masse varer man kan få. Så ser man, at på næste etage er der bedre vare.. fra at være på en etage med single mænd med arbejde, tager de så elevatoren op..til der hvor single mænd med arbejde og som er flotte..befinder sig.. men så ser de, at på næste etage er der endnu bedre tilbud..så de tager elevatoren op.. og finde single mænd med arbejde, og nu smukke...det eneste er bare, at hver gang hun tager elevatoren op, kan hun ikke tage den ned igen.. til sidst når hun toppen.. men der er alt udsolgt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lykke er publiceret 19/04-2022 20:17 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.