1 år, 11 måneder siden

Kompliment

Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hej dagbog, - efter endnu en arbejdsdag, er jeg kommet hjem til et brev fra en ældre kvinde. Hun skrev at jeg ser sød ud. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til den slags. Jeg er ret sikker på, at hvis en mand skrev det til en kvinde, så vil han i 99% af tilfælde ikke komme langt med hende.. med mindre hun også tænker, at han ser godt ud., og at han er på hendes niveau.

Jeg går ikke selv op i hvordan man ser ud, men jeg ved at kvinder tit gør.. og med kærester kan jeg godt finde på at give sådan et kompliment, selv om jeg reelt set er ligeglad.. blot fordi jeg ved, at det gør vedkommende glad. At skulle sige hvad der ser godt ud på folk, er så endnu mere vanskelig. Det der får folk til at se godt ud i min bog, er det der er bag facaden. Er vedkommende hjælpsom, er vedkommende en medspiller.. en der har din ryg. Der er visse ting, der kan få folk til at se enormt grimme ud ret hurtigt.. hvis de pludselig opføre sig sådan. Hvor godt man ser ud, handler om det indre.. for det ydre er jeg meget "meh" på...

Dont know, if she is just cruising for ...you know.. with your profile, saying you have quit looking. Jeg må indrømme, jeg er lidt ligeglad med den slags arbejde. The best gift af women can give a man, is not sex.. its peace.

Det er nemmere at klare negativitet end folk der reel positive.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kompliment er publiceret 20/04-2022 14:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.