Hul i hovedet

Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
25 dage siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
No name girl
8 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Hej dagbog, - jeg fik lavet en god besvarelse på et brev omkring, at nogle medarbejdere kunne bruge de gamle telefoner fra 1980erne. Jeg fik skrevet den med en lille sarkasme, - hvor jeg skriver, at de med de telefoner vil få rig lejlighed for at bruge de mange opladere til dem.

Min hjælper var der i dag, - hun var enig i, at kvinder går mere op i hvordan man ser ud, end mænd gør. Der vil altid være folk der er udenfor, men de fleste. hun ved også, at jeg ser hende lidt som en mand. lad mig forklare.. for ja, mænd har enkelte ting de ser efter, - hvilket er åndsvagt at nævne, og ubrugelig for det der bliver sagt.. fordi, og lad mig pinde det ud :) okey, hvis mænd går op i, om du er tyk eller tynd,..og måske enda en eller to andre ting.. så er listen fra kvinder generelt LANGT mere voldsom. For her gælder det ikke kun om du er tyk eller tynd.. men f.eks også om dine sko matcher, hvilken t-shirt du har på, hvordan dit hår sidder.. og meget meget mere.. og beklager hvis man ikke kan lide det :) så lad mig omformulere mig :) alle dem der om morgenen bruger mere tid på deres hår, og lægger makeup for at se anderledes ud.. som specielt udvælger deres tøj ved begivenheder, og nok også til hverdag.. GÅR sjovt nok også op i hvordan ANDRE ser ud, for de er vandt til at bedømme sig selv.. at sidde stille dette, og blot nævne mænd i samme omfang er idiotisk.

Det vil være det samme hvis jeg sagde, at statistikken viser, at der er flest kvinder der starter skilsmisse processen..også en kom og sagde.. men der er også mænd der gør det.. suk..

Jeg kunne godt ha nævnt, hvordan jeg har datet kvinder der ikke var tilfreds med andre komplimenter end på deres udseende. Jeg kunne også nævne, at jeg datet mindst en, der udtalte sig.. at hun ikke kunne lide min t-shirt med en delfin/løve på.. husker ikke hvilket dyr det var.. men hun mente ikke det passede til mig.. jeg kunne også nævne, hvordan en kvinde i en praktik sagde, at jeg SKULLE barebare mig, også kommenterede.. at jeg så bedre ud når jeg var barberet. Noget hun slap afsted med, fordi hun er kvinde.. Havde jeg som mand sagt noget lignede til en kvinde.. så var det nok ikke blevet modtaget så godt.

Men Nej, min argumenter kom ikke fra mit liv eller forumer :) men kvinder på videoer, der sætter sig selv til frit skue :) så man kan se det.

Jeg snakker heller ikke om, at der er mænd der ikke kan finde ud af at sige "okey farvel" når en kvinde går fra dem.. som min hjælper reelt snakkede om, når hun fortalte om hendes veninde..hvis x mand havde slået deres katte ihjel.. det kan da kun være af hævn? hvorfor ikke opføre sig som en voksen, finde ud af katte spørgsmålet, også få det ordnet. Jeg kunne selvfølgelig ha sagt,. - aaah men der er også kvinder der er onde.. men det gjorde jeg ikke... hvorfor? fordi de er ligegyldig for den sag vi snakkede om. Vi vil selvfølgelig kunne snakke om det en anden gang.. men det har intet med den situation at gøre.

Så fik jeg også nævnt "Phineas Gage" for hende.. hvilket var noget der vækkede hendes interesse. En mand der fik en jernstang igennem hjernen.. og overlevede. Han ændrede dog personlighed, og blev en helt anden. hvilket er en god historie man bør kende som ateist, når religiøse snakker om en sjæl.

sidder og lytter til en ateist, der forklare hvorfor en religiøs tager fejl.. han er ret sjov.. en af de ting han snakkede om, var en af de ting, jeg før har snakket om med pedellen i går. Den der klynke ting om, hvorfor jeg går op i det med de religiøse, når nu jeg ikke kan se, at en gud eksistere. Pedellen er heller ikke religiøs, - men jeg spurgte ham så om, om de religiøse eksistere? grunden til, at jeg ikke går rundt og snakker om, at en voldemort ikke findes er, at der ikke findes nogen der tror på voltemort, og ingen der vil lave regler for andre..på grund af deres tro på voltemort. Ingen der fordømmer andre...pga deres tro på voltemort.

Han var ikke helt med på dem, - så jeg tænker at jeg bør demonstrere det yderligere.. næste gang, vil jeg sige.. at jeg har fundet en gud, der siger at folk med hans navn ikke må gå på pension..og at de vil blive belønnet med evig god søvn, hvis blot de priser denne gud.. og evig mareridt og fordømmelse af denne gud.. og selvfølgelig ikke mig :) han vil selvfølgelig ikke hade den gud, han ved ikke eksistere.. men den røv, der mener at dette bør være lov og at man fortjener det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hul i hovedet er publiceret 21/04-2022 15:34 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.