Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Hej dagbog, jeg fik hjulpet den ukrainske elev idag med chromebooken. Brugernavn og password..også fik jeg den også lavet om, så han kan læse det på hans sprog. En normal arbejdsdag, at hjælpe folk..men denne gut gav pludselig hånd, men også et kram. Han blev glad over hjælpen. Og vi snakkede lidt på engelsk, det han nu kunne.

Det er dårligt for mit omdømme. Jeg har oplevet en, der ikke ville debatere en holdning, fordi hun mente at jeg var sød. Soo you would, if you viewed me as an ass

Kom forbi en mandlig pædagog. Han begyndte at snakke til mig, så vi fik os en snak. Han kom ind på, at han havde været bange for at få børn, fordi han var bange for at blive træt af dem pga hans arbejde. Jeg sagde, at det problem ville jeg aldrig få, da jeg var blevet MGTOW.. i hvert fald som det ordet siger. Han vidste ikke hvad det var..så jeg forklarede det.. at det var men der går deres egne veje. Som ikke søger forhold eller at være sammen med nogen.. men i stedet går efter sin egen lykke. Det handler ikke om, at man som mand vil bestemme over kvinderne.. nej :) kvinder er opgivet.. ala hyg jer :) farvel.

anyway, sagde det som det var, at jeg aldrig havde mødt en sød kæreste. så spurgte han, om min hjælper på arbejdet ikke var sød.. Suk, - så måtte jeg specificere det igen. Jeg mente selvfølgelig en single kvinde.. og i stedet for at lægge sin lykke i noget, der ikke kommer til at ske..så vil jeg lægge den i, at gøre det jeg har lyst til.

Flere Cola kvinder er begyndt at besøge min gamle dating profil.. men jeg søger heller ikke fysisk aktivitet med nogen..

Hørte en god en, jeg lige skal notere mig i mit arsenal. Når kvinder snakker om at fortidens kvinder ikke var priviligeret. Så er spørgsmålet, hvilket køn ville du helst være, hvis du var om bord på titanic da den stødte på et isberg.

Kvinder kan nævne deres ting, men har ikke forstået at mænd havde deres. Begge køn var i dårlige positioner, i forskellige situationer. Jeg turde ikke nævne den ukrainske drengs far idag. Han skulle lave et password, - først forsøgte han, at bruge hans navn..men det må man ikke..så tænkte jeg, men du kan jo bruge din mors navn..anyway, stakkels de mange mænd der er tvunget i krig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kram er publiceret 22/04-2022 12:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.