1 år, 10 måneder siden

en lille svada til vennerne

Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
18 dage siden
Hej dagbog, - Så fik jeg mulighed for, at være afsender af en lille svade til "vennerne" - sagen er, at jeg har venner. Der er ikke nogen der skal være sikker på min støtte, heller ikke dem jeg er på samme side med på andre spørgsmål. jeg skrev mit svar til dem, inden jeg tog hjem til min mor og far. min mor har brug for min støtte lige nu, tror jeg..hun er bange og ked af det, - hun frygter det værste, og hun ved allerede nu at det er kræft. Jeg prøver at fortælle hende, at hun ikke ved hvor slemt det er endnu, og at livet engang imellem er hårdt.. det er nemt at konstatere, - men det der viser ens styrke, er hvordan man håndtere sine problemer.. lægger man sig til at dø, eller rejser man sig og prøver man at gøre sit bedste for at kæmpe.

Jeg bliver ellers tit beskrevet som negativ, - det mener jeg nu ikke er tilfældet. Jeg ser mørket, - lader mig ikke føre bag lyset af folk der kun vil se solen. Her vil jeg dog sige, at så længe man ikke kender omfanget af mørket, men kun ved at der er noget mørket.. så bør man tøjle sin realitet til dette faktum. Når man kender status, kan man være negativ, men med en ånd der byder til kamp! når du står i lort til halsen, skal du ikke sænke hovedet, men holde det oprejst, kæmpe dig igennem det.. det er ikke svært at falde.. - her ser jeg den uendelige historie foran mig, - med en hest der har opgivet i sumpen, og ikke vil gå længere, for så at synke ned og dø.. Jeg kan ikke gøre så meget, andet end at forsøge at opmuntre hesten Artax til at komme igennem det.

imens hører jeg lige nu "My Love Will Never Die" af Claire Wyndham.

Anyway, - ateistisk selskab, gav jeg en lille MGTOW opsang ;) De kom med noget ud over ateisme, - deres feminisme.. de skrev, at de var nået længere moralsk end de religiøse.. jo da, - men så gav jeg dem.. for jeg er nået længere end dem.. for jeg går ind for ligestilling, dvs at det ikke kun er kvinder, der kan vælge moderskabet fra.. det samme skal mænd kunne vælge. dvs de skal selvfølgelig ikke kunne tvinge kvinden til en abort, men blot kunne vælge faderskabet fra, hvilket betyder ingen børnepenge, for børn de ikke ønskede. Argumentet imod dette, som jeg har hørt er "jamen mænd har en risiko for at blive far, det lægger i akten, så det skal de bare leve med" okey, - men det gør den jo også for kvinder.. så det er ikke ligestilling, at give den ene part retten til ikke at være mor, - men den anden skal være far, hvis kvinden vil være mor. - samt den sædvanlige stime af områder, hvor mænds rettigheder halter efter.

i have lived in darkness, where every moment has been pain.. yet i get up every morning, to fight! because i can never give up. Dette er min styrke.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en lille svada til vennerne er publiceret 24/05-2022 18:47 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.