1 år, 8 måneder siden

80

Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 29 dage siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Hej dagbog, - så fylder min far 80 i morgen, - ikke at det bliver fejret. De har ikke lyst til at fejre noget, med den situation vi står i. Mor snakkede igen om, at hun ikke bryder sig om at gå med paryk, men at hun ikke kan lide synet af sig selv, når hun ikke har hår på hovedet. Så snakkede hun igen om, det jeg startede med at sige til hende.. at mænd godt kan være skaldet, men det ikke virker som værende i orden for kvinder.. Jeg sagde, at der også lægger noget forfængelighed i det fra hendes side.

nå sætter lige noget musik på, - imens jeg skriver. "Pitbull - Back in Time" -

Jeg er bange for, at min nyresten er tilbage. Jeg fik ondt i ryggen her for lidt siden, og jeg har haft ondt foran et par gange. Mine nyere er jo vokset sammen, og jeg har forhøjet risiko for nyere sten. Jeg skal også ha en tid ved tandlægen engang, da en af de små plumper er røget ud.. men det gør ikke ondt.

jeg så for lidt siden, at AronRa var gået online og streamede en gennemgang af et kapitel af mormonernes bog. Han har nok et par med på det, og en tidligere mormon.. sikkert også, - da han gennemgik koranen, havde han det også. Jeg er ret sikker, at en af de ateister jeg ser.. han var mormon. Der er en god måde, at gøre det på.. når man ved hvad folk tror på, kan man bedre angribe det de siger. Jeg ved fra starten af, at manden der oprettede religionen var kendt for at scamme folk... og den historie med guld tavlerne i usa.. hehe..hvad folk ikke tror på..

Jeg fik endnu et like i dag i øvrigt, - det var på den post omkring sexualitet. En test som jeg ikke tog, da de ville ha ens mail adresse. Hvor jeg også skrev, at det kun ville ha været for sjov at tage den test, - hvad den vil sige til en som mig, hvor den slags ikke længere betyder noget. Det var også et skjult angreb, på dem der har travlt med at fortælle alle andre, hvad de er.. people want to feel special, - and i just dont give s...

uh jeg glemte noget, -på vej hjemad i går, var der en linje jeg fik lyst til at skrive ned.. som jeg måske kunne få en sang ud af.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 80 er publiceret 06/08-2022 21:36 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.