1 år, 8 måneder siden

80

Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, - så fylder min far 80 i morgen, - ikke at det bliver fejret. De har ikke lyst til at fejre noget, med den situation vi står i. Mor snakkede igen om, at hun ikke bryder sig om at gå med paryk, men at hun ikke kan lide synet af sig selv, når hun ikke har hår på hovedet. Så snakkede hun igen om, det jeg startede med at sige til hende.. at mænd godt kan være skaldet, men det ikke virker som værende i orden for kvinder.. Jeg sagde, at der også lægger noget forfængelighed i det fra hendes side.

nå sætter lige noget musik på, - imens jeg skriver. "Pitbull - Back in Time" -

Jeg er bange for, at min nyresten er tilbage. Jeg fik ondt i ryggen her for lidt siden, og jeg har haft ondt foran et par gange. Mine nyere er jo vokset sammen, og jeg har forhøjet risiko for nyere sten. Jeg skal også ha en tid ved tandlægen engang, da en af de små plumper er røget ud.. men det gør ikke ondt.

jeg så for lidt siden, at AronRa var gået online og streamede en gennemgang af et kapitel af mormonernes bog. Han har nok et par med på det, og en tidligere mormon.. sikkert også, - da han gennemgik koranen, havde han det også. Jeg er ret sikker, at en af de ateister jeg ser.. han var mormon. Der er en god måde, at gøre det på.. når man ved hvad folk tror på, kan man bedre angribe det de siger. Jeg ved fra starten af, at manden der oprettede religionen var kendt for at scamme folk... og den historie med guld tavlerne i usa.. hehe..hvad folk ikke tror på..

Jeg fik endnu et like i dag i øvrigt, - det var på den post omkring sexualitet. En test som jeg ikke tog, da de ville ha ens mail adresse. Hvor jeg også skrev, at det kun ville ha været for sjov at tage den test, - hvad den vil sige til en som mig, hvor den slags ikke længere betyder noget. Det var også et skjult angreb, på dem der har travlt med at fortælle alle andre, hvad de er.. people want to feel special, - and i just dont give s...

uh jeg glemte noget, -på vej hjemad i går, var der en linje jeg fik lyst til at skrive ned.. som jeg måske kunne få en sang ud af.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 80 er publiceret 06/08-2022 21:36 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.