1 år, 8 måneder siden

Et let forsvar

S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 1 dag siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Hej dagbog, - så jeg sad i pausen og kiggede mig omkring på FB, - der var nogle sjove video'er, - men så kom jeg også forbi en debat. I denne debat, var der en mand der svarede på en kvindes kommentar, med at hun bare var en dum socialdemokrat, - sådan noget lignede...you rang? - Jester at your service... Så jeg kommenterede på hans kommentar, om at han burde lærer logiske fejlslutninger, for det at gå efter personen i stedet for det der bliver sagt, viser ikke at han er god til at føre en debat.. så når folk kommer forbi, så har han dermed ikke udstillet sig selv som en god debatør, men som en mand med manglende evner. Jeg har erfaring for, at denne måde at håndtere folk som ham på, er en god måde at give ham en lektion i at opføre sig ordentlig.

Jeg har ikke noget imod at byde op til dans :) en god lille rask debat.

inden var der en kvinde der havde sagt noget andet nonsens i en anden tråd, men jeg nåede ikke at svare på den.. da der var en der skulle ha hjælp, også var debatten forsvundet efter jeg vendte tilbage. En kvinde der skrev, at det kun var hvide mænd der brokkede sig over en test. - Der er så der man får lyst til åbne en frisk dåse retorisk tæsk. For hvad kritik af en test har med folks hudfarve og køn, er både irrelevant for, om de har ret eller ej.. men også forkert, da der i samme tråd var flere kvinder, der også mente at måden testen var anbragt udlevering af både tlf og email er suspekt. Derudover, virker hendes ord som racehad.. af en kvinde, hvis dømmekraft er blevet forkvaklet af en forkert måde at tænke på. Læg mærke til, at vedkommende IKKE kommer med argumenter for, HVORFOR man tager fejl.. men i stedet griber til angreb på folk hudfarve og køn. Det var en oplagt kommentar for mig at angribe.

Jeg angriber aldrig tråde, fordi de er skrevet af et køn eller en hudfarve, eller personen bag dem fordi jeg ikke kan lide vedkommende. - Jeg ved ikke om det virker, men jeg håber altid på, at kunne bidrage bare lidt til, at folk engang kan være i stand til at udføre en civiliseret debat, - og ikke bare en "du er dum, fordi jeg ikke kan lide det du siger" ting.. i stedet for, - du tager fejl.. FORDI, - og FORDI er det vigtigste.

også skal der høres musik :) "Eminem - Venom"

i bussen hjemad snakkede jeg med en tidligere elev på skolen, - om hvad han lavede, - om han havde fundet arbejde, eller var i gang med en uddannelse. Han havde haft lidt arbejde, men nu i gang med en uddannelse. Jeg snakkede om løn, og om at han skulle huske ikke at bruge alt hvad han tjener, så han evt kan betale.. hvis der kommer et skattesmæg, efter som han selv sagde, at hans skat ikke var beregnet rigtig.. på hans første arbejdsår.. og til når han skal flytte. nå, men der var en eller anden der smilte til mig, da jeg ønskede ham held og lykke med livet..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et let forsvar er publiceret 10/08-2022 16:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.