1 år, 8 måneder siden

Varm og træt

En stille bøn
Bastian
11 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Hej dagbog, - det er varmt og jeg er super træt i dag. Jeg var ved ikke at komme op her i morges, da vækkeuret var sat alt fo lavt.

Jeg fik fixet et par ting på arbejdet, men der er stadig et par der venter på mig.. når eleverne er klar til at komme op med det ødelagte.

Så fik jeg også kommenteret på 2 ting.. fandt det små racistiske indlæg fra i går, og gav vedkommende et par ord. Så så jeg også en video med en engelsk nyhedsvært, der ellers virker ret god. Så jeg har set en del af hans indslag.. men idag sagde han noget der lå i spænd med det pigen havde sagt.. han snakkede om, at det var i orden man havde fjernet noget bøger, der ikke var så gode som nogle andre.. men så kom det, - men havde fjernet nogle bøger, som nogle gamle hvide mænd havde skrevet. Denne sidste del, pissede mig af.. så jeg måtte kommentere. For hvis man læser folks bøger pga deres hudfarve eller hvor de kommer fra..eller har dette som et parameter for at fravælge noget..så har man ikke fattet noget! Folks ideer står og falder ikke med deres melanin niveau, men om de er gode eller ej. Hvem der sagde hvad, er børne niveau.. og giver i min bog karakteren 00. Hvorfor blev det sagt? Hvad betyder det? Og er det rigtigt? Er det vigtige. Jeg græmmes, hver gang jeg ser en der ikke formår og forstår dette.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Varm og træt er publiceret 11/08-2022 20:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.