1 måned, 14 dage siden

Varm og træt

Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
7 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
7 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
10 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
9 år siden
Tidligt i seng om fredage...
Ansu Orheim ...
8 måneder, 13 dage siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
7 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
9 år siden
brænde
Peter
7 år siden
Hej dagbog, - det er varmt og jeg er super træt i dag. Jeg var ved ikke at komme op her i morges, da vækkeuret var sat alt fo lavt.

Jeg fik fixet et par ting på arbejdet, men der er stadig et par der venter på mig.. når eleverne er klar til at komme op med det ødelagte.

Så fik jeg også kommenteret på 2 ting.. fandt det små racistiske indlæg fra i går, og gav vedkommende et par ord. Så så jeg også en video med en engelsk nyhedsvært, der ellers virker ret god. Så jeg har set en del af hans indslag.. men idag sagde han noget der lå i spænd med det pigen havde sagt.. han snakkede om, at det var i orden man havde fjernet noget bøger, der ikke var så gode som nogle andre.. men så kom det, - men havde fjernet nogle bøger, som nogle gamle hvide mænd havde skrevet. Denne sidste del, pissede mig af.. så jeg måtte kommentere. For hvis man læser folks bøger pga deres hudfarve eller hvor de kommer fra..eller har dette som et parameter for at fravælge noget..så har man ikke fattet noget! Folks ideer står og falder ikke med deres melanin niveau, men om de er gode eller ej. Hvem der sagde hvad, er børne niveau.. og giver i min bog karakteren 00. Hvorfor blev det sagt? Hvad betyder det? Og er det rigtigt? Er det vigtige. Jeg græmmes, hver gang jeg ser en der ikke formår og forstår dette.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Varm og træt er publiceret 11/08-2022 20:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.