1 måned, 11 dage siden

sikkerhedsnet

4 år føles som i går.
Jønsse
5 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
5 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
7 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
6 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
7 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
7 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
5 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
7 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
5 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
13 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
8 år siden
Hej dagbog, - så er jeg i gang med en fra USA, der tror at de fleste arbejdsløse bare er dovne og narkomaner. Problemet er bare, at det er fordi de ikke har et sikkerhedsnet. De fleste er ikke dovne, men utrolig mange mister deres selv respekt med tiden. Dette kan føre til stoffer og kriminalitet. Jeg ved, at folk sover bedre, hvis de tænker at folk bare er dovne.

på med lidt musik til,- "Born Ready" af "Zayde Wølf" - så var jeg også ovre for at handle igen.. jeg drikker sodavand som en svamp i den her hede. Bag kassen sad endnu en, der viste sin religion. Super vedkommende har job, - desværre havde jeg ikke mit "A" på. Jeg håber jeg finder en religiøs til debat snart.. En der ikke er en tøs, som tør høre et svar. For jeg har hørt folks prædiken før, og de er ikke overbevisende. Jeg har været ved at lave en powerpoint, med 10 grunde for hvorfor religiøse tror.. som i virkeligheden blot burde være en.. for noget af det de siger, er ikke grunden til de tror.. det er bare noget de har hørt andre religiøse sige, som de nu tror er en god grund.. Men det er det ikke :) Det er sjovt at lave.. og som du ved, jeg elsker at bruge tid på den slags. Hvis jeg havde været bodybuilder, og brugt ligeså meget tid på det som jeg gør på det jeg laver nu, så ville jeg være et muskelbundt.

der er i øvrigt utroligt mange religiøse på arbejdet.. Det er skræmmende, og svært ikke at komme med en kommentar, når de bruger den. så ja. - jeg har en t-shirt med "evolution is just a theory" - "like gravity "
og et par andre ting.

22:54 - det er varmt her. Genså lige debat videoen, hvor en religiøs påstår at jorden er flad, pga biblen..og djævle. Så han har lavet en model over det, - som folk kan se ikke hænger sammen. Han bliver godt og grundig skolet af en ateist der kan forklare alt omkring de mange måder man kan bevise at jorden er rund.. og hvorfor ham der tror på, at jorden er flads.. model, ikke holder vand. Måden han fuldstændig skoler ham, efterlader stadig et grin.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget sikkerhedsnet er publiceret 14/08-2022 15:54 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.