Sørgebind
Olivia Birch...
7 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
8 år siden
I'm back!
Gittepigen
9 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
14 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
8 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
6 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
6 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
6 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
8 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Hej dagbog, - Jeg tager nok på et hurtigt besøg på hospitalet i aften. Hun et træt, men hun er ok. Som sagt, de kunne desværre ikke fjerne alt kraften.. der var stadig lidt ved tarmen. Livmoderen og æggestokkene er fjernet. Det er de steder, kvinder har en stor risiko for at få kraft i med alderen.

Jeg var ovre for at handle, og købte lidt til hende. Viks, men er ikke sikker på at de er de bedste..så tager nok lige hurtigt over igen, for at købe nogle andre bolcher. Så har jeg købt nogle TUC kiks som hun godt kan lide,. og nogle toffe cups, - det er nogle kager. Jeg tager med min far og bror.. Min far tager noget grød med, som hun har lavet før tiden.. som skulle få gang i afføring. De gange jeg har været syg, har hun gjort det samme for mig.. taget lidt med til mig..vil se om jeg kan få lidt mere købt med til hende..Hey ho, - og hvis nogen skulle gøre det, er det mig.. måske har min brors kone købt en blomst til hende.. hun kan finde på den slags, - hvis der er en lille vitamin drik, køber jeg sådan en også..

Jeg skal ha gang i mit VR danse program, - jeg var engang super god til at danse til "Black Sheep's - The Choice Is Yours" - det er synkron dans, hvor man skal lave de samme bevægelser som vedkommende foran en. Bevægelser man kan se på skilte, lige før man skal bruge dem.. jo bedre man laver dem synkront, des flere point får man.

15:32 - sådan, - så fik jeg købt lidt mere. Der var den der kage de engang kiggede efter.. men den får min far med tilbage.. så er den der, når hun kommer tilbage. Jeg fandt desværre ikke en vitamin vand.. men jeg fandt nogle Daim, som jeg ved hun elsker..men aldrig køber. Jeg købte også en drikke yougert og nogle sukkerfri pastiller. Så vidt jeg ved, er kemo'en med til, at hun har svært ved at spise de næste par dage.. Men lidt sukkerfri, der kan rense munden når man skal kaste op..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Besøg er publiceret 01/10-2022 15:02 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.