1 år, 4 måneder siden

Bass, - lidt house og et ansigt.

Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
6 dage siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 4 dage siden
Hej dagbog, - Lige en kort opdatering :) jeg tænkte jeg lige ville prøve at lave en bas version af en af mine gamle sange. prøve at se, om jeg kan finde denne dybe stemme, og optage mit forsøg. Jeg har haft det sjovt med at lave min stemme om, siden jeg var barn.. fra mickey mouse, som børn faktisk synes sidder lige i skabet til den dybe stemme jeg så bruger i denne. Jeg fik videoen uploadet til min kengames kanal, med tekst, - det er one take,

Hej igen , - 21:34. Jeg begyndte at se videre på house serien, som jeg har set så mange gange før. Jeg nåede til det værste afsnit i serien. Det er ikke fordi det er et dårligt afsnit, men det er det afsnit jeg hader mest. Wilson har lige fundet den perfekte kæreste, en der beder ham gøre det han vil, i stedet for altid at gøre alt for kvinden, og derefter hade dem, fordi han altid tilsidesætter sig selv. i afsnittet, prøver house at finde ud af, hvem det var han var i bussen med, hvem han så var ved at dø.. han har fået hukommelses tab, og udsætter sig selv for alt muligt, for at komme frem til svaret. Jeg hader det, fordi på trods af han geniale måde at gøre alt på, så dør hans vens kæreste. Vennen ender så med at hade ham, fordi på trods af hans intelligens, så gør hans karakter fejl, at hun forsøger at hjælpe ham... og dermed er der, da uheldet sker.

Jeg var lige på et sted, på nettet.. hvor jeg så et ansigt jeg ikke har set i 20 år. Jeg kunne kende hende med det samme, hendes øjne.. hun er blevet ældre, men jeg tænker hun stadig et lige så bitchet.. det ligner hun en der er. Hun var en af de første, der sagde at jeg var god til at kysse.. jeg tænker hun var dårlig kvinde nr 2 eller 3. Hun ønskede at bruge mig, til at ramme en mand med.. men min indre jester gik ikke med på den, da hendes forsøg på at få mig til noget, var ulogisk.. og ved senere analyse skreg af, at jeg blot var et middel til et mål. En af de måder man aldrig skal behandle mennesker på.

Et af mine store problemer er, at jeg analysere alt! Hvilket nok er hoved årsagen til, at jeg ikke kan blive lykkelig. Det gør at jeg ser folk skyggeside, der hvor andre måske ikke tænker over det.. men folk siger mere end de tror. Igennem deres indirekte tale.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bass, - lidt house og et ansigt. er publiceret 11/12-2022 11:37 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.