Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
17 dage siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Hej dagbog, - så var jeg til IT møde i dag. Det var nok et af de bedste møder jeg har været til. Det være sagt, en ting er hensigter en anden ting er virkeligheden. Jeg vil sige det sådan, at det altid er vigtig at være skeptisk selv når man er mest positiv, - for varm luft sælger, men hvis det ikke kommer noget håndgribeligt ud af det, - så er det man troede var godt, blot spild af tid.

Så fik jeg set Ted nye video, - han havde også en i går. I går var det en debat med 2 der gik ind for at kvinder ikke måtte få abort. Han brugte 2 argumenter, - og havde et Pre argument, som jeg kommenterede på hans video, at det var et dårligt argument. Han sagde, at det ikke var fordi, at vi manglede folk på jorden, at vi var overbefolket, så derfor var abort en god ting. Så jeg skrev, at hans pre argument var dårlig, - fordi det lød som om, at hvis vi ikke var mange nok, at kvinder så skulle tvinges til at føde børn, - og det SKAL være op til dem, hvad de vil med DERES krop.. det betyder ikke, at der ikke må være konsekvenser. F.eks, - En pige gøre hvad hun vil, og en mand må vælge hende fra på baggrund af det. Det samme gælder den anden vej selvfølgelig. Nå, tilbage til det, - også skrev jeg, at jeg ikke var sikker på, om vi er for mange på jorden, eller om vi blot bruger for mange ressourcer. Dvs det vi så reelt er ude i er, at du ikke må leve fordi jeg vil ha min fly rejse. Vi kan i hvert fald dyrke nok mad, til at kunne dække jordens befolkning, - hvis det var det vi ville.

Så havde han i dag en video, hvor han gik op imod 3 religiøse. Så han havde hjemmebane fordel. Allerede da der var gået 3 min og 35 sekunder eller sådan noget, kom der noget fra den religiøse, hvor jeg som beskuer kan sige, at jeg er overrasket over at han ikke med det samme udstillede den religiøse på det.. Den religiøse sagde, at han brugte biblen til at bevise biblen med..det gik hurtigt, men jeg sagde straks "what?" en religiøs der ærligt erkender det, dog uden at fatte konsekvensen af det.. Her burde ted straks ha påpeget, at man ikke kan bruge en bog til at bevise den samme bogs indhold. Hvis man kunne, så har jeg en bog, hvor der står at jeg er kejseren af rom! og det er jeg, fordi det står i min bog, at jeg er kejseren af rom. Anyway, - jeg lavede 2 video henvisninger til 2 episoder, man skulle lægge mærke til..jeg kunne ha lavet flere, - det var en debat film på 45/55 min.. Ted efterlyser selv kommentare på hans video'er - jeg håber det kan hjælpe ham.. han lavede så et sort hjerte på min kommentar :) jeg ved ikke hvad det betyder..men det er okey. Han har tit kommenteret om, at det jeg siger er rigtigt.

Skal jeg være ærligt, så synes jeg ikke at han er den bedste ateist jeg har fulgt, - men han har haft en god pointe, - som jeg har lånt.. og det er den med abort for mænd.. hvor jeg satte den lidt bedre sammen med ateist experiance, -som jeg har set i utrolig mange år.. som virkelig gav mig redskaberne til debat. De kom med, at sex ikke betyder at man ville ha et barn, - men fejlede fuldstændig, da en mand snakkede om, at mænd burde kunne slippe for ansvaret også.. han var dog ikke klar i spyttet, og de afviste ham bare som en mand der var ville slippe for hans ansvar, og sagde at han bare kunne lade være med at ha sex.. som om kvinder ikke også bare kan det..

nå, siden har jeg ikke set ateist experiance så regl mæssigt, - deres logik fejlede på området,. de havde ellers lært mig så meget.

nå, pointen er, at det er derfor det er godt at følge flere.. så man kan tage det bedste fra folk..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Møde er publiceret 03/02-2023 21:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.