1 år, 2 måneder siden

Gaver

Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg fik nogle dynebetræk med lynlås i af mine forældre. Det var en god fødselsdagsgave, fordi dem jeg havde var gamle med bindebånd der altid går op. Det er dejligt at sove i.

Jeg sidder lidt og smågræder over de mange ofre i ukraine. Så mange kvinder og børn fik heldigvis lov at flygte, - hvor mændene ikke måtte. Det er familier der er splittet, - Jeg husker en ukrainsk dreng der kom op til mig på mit værksted, - jeg hjalp ham med at få ukrainsk på hans lånte chromebook, og jeg snakkede lidt med ham om computer. Han gav mig af en eller anden grund et kram, - hvilket jeg husker, fordi han kom bare lige pludselig og holdt om mig. Jeg håber hans far er okey. Jeg passer gerne på med børn, fordi jeg som man ikke vil anklages for noget. Der har jo været nogle dårlige mænd et par steder i landet, så nu skal vi alle passe på.

De ukrainske soldater er helte! større end nogle måske tænker over. Ruslands propaganda og religiøse sprog, har vist at hvis ukraine falder, så kommer den store krig.. den sidste krig. Moldova, Polen, estland, letland og litauen vil så være de næste. Her vil Nato så for alvor gå i sving.. ikke længere med vores aflagte våben, men med nye våben der vil blæse rusland så langt tilbage, at de ikke ved hvad der skete..tilbage vil der kun være atomvåbnet.

læg mærke til, hvordan rusland taler om vesten.. skælds ord som dæmoner er blevet nævnt. Her er så en af de ting jeg har lært af nogle filosoffer måske, - men hvordan vil man nogle sinde kunne lave en fredsaftale med nogle, man har malet sådan op? frihed og demokrati er under angreb, - de ukrainske soldater er helte! rigtige helte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gaver er publiceret 24/02-2023 20:08 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.