2 måneder, 25 dage siden

Flere sodavand

Drømme
Salomon
8 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
10 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
10 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
6 år siden
Nej
Poul Brasch ...
4 måneder, 5 dage siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
9 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
5 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
5 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
6 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
6 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
4 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
6 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
2 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
4 år siden
Hej dagbog, - Jeg har haft super ondt i hovedet i dag. Jeg var dog nød til lige at tage hjem til mine forældre, så de kunne tage min brors fødselsdagsgave med. De havde købt nogle flere coca cola dåser til mig.. Lækkert. Jeg købte et par billige spil på steam, - som jeg måske får spillet engang. Jeg har mange spil, som jeg ikke har fået spillet endnu. Jeg sidder stadig fast i et spil, som jeg har investeret meget i. Jeg nåede videre i hogwarts legacy spillet, - som er et af de mest solgte spil til dato, - på trods af alle de artikler der hellere vil beskæftige sig med at kalde JK rowling noget, - end at tage debatten end sige forstå, at hun ikke har lavet spillet, men blot har bidraget med universet. Hun er nået til et punkt, hvor uanset hvor mange eller få penge hun får mere.. så vil hun stadig være mere rig, end hun har brug for at være.

Det er lidt sjovt, - for enkelte stemmer siger også, at en af grundene til at salget af det spil er så stort som det er, er netop fordi så mange har så travlt med fortælle folk, at de ikke skal købe det spil, fordi de ikke kan lide hvad en forfatter mener.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, de film jeg aldrig ville kunne se, hvis jeg skulle udelukke at se film, på baggrund af skuespilleren der er med. Tom cruise, John Travolta, - bare for at nævne to. De er med i Scientology, - super dårlig religion, som mange har brugt en del penge på. Jeg ser dog ikke film som andet end kunst, - uanset hvem der har begået kunsten, - så er kunsten god eller dårlig, uafhængig af personen.

Nå, så har der været 24 timers livestream af atheist experiance klip fra deres mange år. En af de ting jeg faldt over, var Matt, - som jeg er enig med på mange områder, og uenig med på få andre områder. Nå, men han snakkede med en om det at være positiv. Han lige som jeg, mener at det at være positiv er lige så ligegyldig, som at være negativ. Han mindede mig om argumentet, at det er de skridt vi tager, der betyder noget.

som et eksempel, - Jeg kan sidde og sige, at jeg ikke tror på succes, 1000 gange.. men hvis jeg stadig arbejder imod et mål, så er det arbejdet der bestemmer om jeg når det eller ej! ikke om jeg er positiv eller negativ. Du kan være ligeså positiv du vil, men tager du ingen skridt, - så betyder det intet.

Så du og jeg kan tænke, Fuck endnu en dag, - jeg skal op igen, så mine fjender ikke vinder over mig.. tage dine skidt og stå op, - det betyder NADA, hvad man tænker, - kun hvad man gør! Så alle dem der mener at jeg er negativ, glemmer en ting.. Jeg tager kampen uanset hvad! Men hey, - jeg kan tage fejl :) vis mig noget der kan flytte sig alene på baggrund af dine tanker.. så kan du overbevise mig! :) dvs, uden du eller andre røre det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flere sodavand er publiceret 05/03-2023 21:17 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.