11 måneder, 27 dage siden

Flere sodavand

Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
11 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
7 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Eksamen
RachelBlack
10 år siden
Hej dagbog, - Jeg har haft super ondt i hovedet i dag. Jeg var dog nød til lige at tage hjem til mine forældre, så de kunne tage min brors fødselsdagsgave med. De havde købt nogle flere coca cola dåser til mig.. Lækkert. Jeg købte et par billige spil på steam, - som jeg måske får spillet engang. Jeg har mange spil, som jeg ikke har fået spillet endnu. Jeg sidder stadig fast i et spil, som jeg har investeret meget i. Jeg nåede videre i hogwarts legacy spillet, - som er et af de mest solgte spil til dato, - på trods af alle de artikler der hellere vil beskæftige sig med at kalde JK rowling noget, - end at tage debatten end sige forstå, at hun ikke har lavet spillet, men blot har bidraget med universet. Hun er nået til et punkt, hvor uanset hvor mange eller få penge hun får mere.. så vil hun stadig være mere rig, end hun har brug for at være.

Det er lidt sjovt, - for enkelte stemmer siger også, at en af grundene til at salget af det spil er så stort som det er, er netop fordi så mange har så travlt med fortælle folk, at de ikke skal købe det spil, fordi de ikke kan lide hvad en forfatter mener.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, de film jeg aldrig ville kunne se, hvis jeg skulle udelukke at se film, på baggrund af skuespilleren der er med. Tom cruise, John Travolta, - bare for at nævne to. De er med i Scientology, - super dårlig religion, som mange har brugt en del penge på. Jeg ser dog ikke film som andet end kunst, - uanset hvem der har begået kunsten, - så er kunsten god eller dårlig, uafhængig af personen.

Nå, så har der været 24 timers livestream af atheist experiance klip fra deres mange år. En af de ting jeg faldt over, var Matt, - som jeg er enig med på mange områder, og uenig med på få andre områder. Nå, men han snakkede med en om det at være positiv. Han lige som jeg, mener at det at være positiv er lige så ligegyldig, som at være negativ. Han mindede mig om argumentet, at det er de skridt vi tager, der betyder noget.

som et eksempel, - Jeg kan sidde og sige, at jeg ikke tror på succes, 1000 gange.. men hvis jeg stadig arbejder imod et mål, så er det arbejdet der bestemmer om jeg når det eller ej! ikke om jeg er positiv eller negativ. Du kan være ligeså positiv du vil, men tager du ingen skridt, - så betyder det intet.

Så du og jeg kan tænke, Fuck endnu en dag, - jeg skal op igen, så mine fjender ikke vinder over mig.. tage dine skidt og stå op, - det betyder NADA, hvad man tænker, - kun hvad man gør! Så alle dem der mener at jeg er negativ, glemmer en ting.. Jeg tager kampen uanset hvad! Men hey, - jeg kan tage fejl :) vis mig noget der kan flytte sig alene på baggrund af dine tanker.. så kan du overbevise mig! :) dvs, uden du eller andre røre det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flere sodavand er publiceret 05/03-2023 21:17 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.