1 år, 4 måneder siden

Digt til Mor , - lidt skolemøde video

Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
10 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
11 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
12 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
8 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
9 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
11 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
10 år siden
Hej dagbog, - jeg tænker at jeg nok på et tidspunkt vil skrive et digt til min mor. Omkring kræft, og hvad hun betyder for mig. Hun har stadig et af mine digts hængende, som hun synes er smukt. Problemet med det digt er, at en religiøs har tolket det forkert. Han tolkede det som om, at jeg mente at der fandtes en gud, - og det gør jeg som sagt ikke! Uanset hvor meget folk vil tro på en, så findes denne ikke på baggrund af om man tror eller ej.. desværre fik jeg ikke lov til at spørge manden, der fejltolkede mit digt, hvorfor han tror! Om han kan bevise sin tro. Så ja, tavlen trænger til et nyt digt. Der er stadig INGEN religøse der har kunnet komme med et GODT argument for, at en gud skulle eksistere. Det eneste de kommer med er Uvidenhed og logiske fejl.

F.eks Kalam - med, hvad der begynder at existere må ha en grund. Problemet er, at man ikke ved, om universet begyndte at eksistere, eller om det altid har været der.i en anden form. Man har endnu aldrig fundet tegn på, at INGENTING kan eksistere.. hvor noget kan føre til noget.

Vi har også kun set, at intilligens kræver en fysisk hjerne. Der er en masse der taler imod, - og det er inden vi snakker biblen der er fyldt med flere fejl, - hvis man rev alt ud, der var fejlagtigt eller forkert, eller ikke kunne bevises..ville det blive en ret tynd bog.

Ham der tolkede mit digt forkert, fortalte mig at han havde biblen på sin nye telefon.. jeg gik desværre ikke i kødet på ham dengang.. han sagde det på en sådan blaaah måde, at mine alarm klokker ikke ringede..

Spørgsmålet er så, om han ville turde at lytte til mine svar på hans grunde til at tro :) jeg har erfaring for, at religiøse ikke tør høre det.. gad vide om de frygter at logilken trænger igennem deres stupiditet på det område?

16:49, - heh, jeg satte mig til at se et skolemøde fra USA. Det er på overfladen ret sjovt, men jeg har et eller også ondt af de kriste, - hvis bare man kunne spørge dem, om det ikke gør ondt at være så dum? Sagen er den, at de har ladet en kristen gruppe komme ind på skolen, som efterskole aktivitet, - også kommer gruppen af ateister, og laver en satanist gruppe :) hehe, - Hvad de religiøse ikke forstår er, at satanister ikke ikke tror på satan, de bruger det billede fordi vi er jeres modstandere.. og satan var modstanderen i deres billedsprog. Så kommer der gud hjælpe mig en gammel kristen dame op på stolen, og siger.. at hun er imod gruppen, som vil undervise i logisk tankegang, og fejlfinding i de påstande som religiøse kommer med. Nå, men hun spørger så¨.. hvis KKK kom, eller naziserne kom, ville de så også tillade disse grupper :) og her er det man må tage sig til hovedet! - begge disse grupper var kristne! for hvor satanist gruppen vil snakke om tolerance, så er det de kristne der ringer ind med bombetrusler i mod den skole.. Hvis folk ikke snart forstår det :) Religiøse er under anklage! jeres ondskab vil blive bekæmpet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Digt til Mor , - lidt skolemøde video er publiceret 06/03-2023 10:42 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.