Suk, kvinder på dating. Ted's nye

Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
17 dage siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Hej dagbog, - Jeg havde oprettet en tråd, hvor jeg skriver at jeg synes det virker arrogant at starte med at skrive et brev til en anden med, at man ikke er et match, - når vedkommende man skriver til, ikke søger noget. Jeg mener, - inden folk skriver, at de ikke er interesseret i at købe mit vaffeljern, bør de lige bemærke.. at jeg ikke har sat det til salg :) - så var der selvfølgelig en kvinde der havde kommenteret.. at ikke alle kvinder søger, og at det kan være afstand osv, eller hvis man ikke har billede på sin profil. - Suk :) hvad siger det om nogle kvinders ego? det er som om, at det ikke kunne falde dem ind, bare et eller andet sted i deres hjerner.. at man ikke er interesseret i dem! Så NOPE! det må være mig der har været interesseret... selv om det ikke var mig der skrev først.. selv om jeg klart og tydeligt har skrevet, at jeg ikke søger nogen!

Det minder mig altid om hende jeg afviste i efter en telefonsamtale, - hvor hun begyndte at snakke om, at alle indvandrer skulle ud af landet..osv osv, - hvilket fik mig til at krumme tæer. Er jeg imod folks religion, Ja! - men det betyder ikke, at jeg vil ha folk smidt ud, eller noget værre.. folk er mennesker, og de tager fejl..man kan snakke om, hvorfor de tager fejl,.Men jeg vil ikke krumme et hår på deres hoved fysisk.. Jeg har ikke noget imod at tæske dem i en debat.. Det er noget andet, - det er kun folk der tror, at ord er vold.. der ikke fanger forskellen.. værsgo, her er en lussing.. kunne du mærke den? - nå, ikke.. - fysisk vold ser jeg kun som en sidste udvej, for overlevelse hvis alt andet ikke kan lade sig gøre.

Så havde ted også udgivet en ny video :) den så jeg da jeg kom hjem fra arbejde. Jeg vil ikke fortælle om alle de stupide gamle forlængst tilbageviste grunde, folk har til at tro... Det jeg faldt over denne gang i hans video, var at en mand til sidst begyndte at kalde TED for en bully, - da han gav en 19 årig svar på alle hans dårlige grunde til at tro, og hans forsøg på at vende den om, uden at det blev ens.. Du ved den gamle med, hvorfor tror du på, at ..indsæt kendt persons navn, har eksisteret.. og ikke Jesus.. begge dele ved du kun eksistere fra en bog... Og det er noget sludder, - Du har ABSOLUT ingen der beretter om Jesus på hans samtid, det er år efter..hans død. Nogle religiøse tror der er, - Men de har ingen anelse. Nå, - men pointen er i stedet, at kendte personer ikke antages for at være guder.. som om de har eksisteret er ligegyldig.. Jeg ved godt folk der elsker at "name droppe" ikke fatter det.. Men det er lige meget HVEM der har sagt hvad, - det der betyder noget, er DET de har sagt, og om det er sandt. Små hjerner referere hvem der har sagt hvad, - store hjerner beskæftiger sig med, om det er rigtigt.

Nå tilbage til sagen. Ted som bully overfor en 19 årig.. heh, - Så vidt jeg ved, må en 19 årig køre bil i USA, så vidt jeg ved, må en 19 årig træde ind i hæren.. Er en 19 årig et barn så? og hvor grum må TED være, hvis det er værre at snakke med ham, end de andre ting..og der står en fuldvoksen mand, og beklager sig over at ted afviste hver eneste stupiditet der kom ud af den 19 åriges mund.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Suk, kvinder på dating. Ted's nye er publiceret 07/03-2023 14:50 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.