1 år, 3 måneder siden

En stjerne. Fuck...!!

Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 4 måneder siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Hej dagbog, - jeg kan fornemme, og en sagde det også til mig, at min nye leder ser mig som en stjerne. Det må jeg indrømme, at jeg ikke bryder mig så meget om, men samarbejdet er i top.

Hvis man er favorit, er der kun en vej.. nedad. Hun ser mig som klog indenfor IT, fuck.. men det har jeg aldrig påstået at jeg er.. ALDRIG, jeg fixer folks ting..men aner tit ikke hvad hun snakker om.. jeg løser det blot når jeg kigger på det..

Fuck..
Min far er i gang med at tage billeder af sine harmonikaer, han kan ikke spille mere..han har ikke længere fingrene til det. De virker begge til at være i gang med at rydde op i deres liv.. så vi ikke skal stå med så meget, at sælge når de ikke er der mere.

Jeg selv har nu et par tænder der er gået i stykker, men som jeg ikke har gjort noget ved i et halvt år. Forleden tænkte jeg, at jeg vil ha min bløde dyne og betræk med, når jeg dør..

Mørket er tilbage. Sidst kom jeg ud af det via logik fra min ateisme. Vi har kun dette liv. Det har ikke ændret sig. Men Uden min familie...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En stjerne. Fuck...!! er publiceret 13/03-2023 11:58 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.