1 måned, 20 dage siden

Oprejst

Svampe
Halina Abram...
6 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
9 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Første dag.
Neola
2 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
8 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
11 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Generation Identitær
Ansu Orheim ...
1 år, 8 måneder siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
2 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
5 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
4 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
8 år siden
Hej dagbog, - Mor var oppe idag, hun havde det måske lidt bedre, - men sagde at det ikke hjalp hende bare at lægge ned og ha ondt af sig selv.

Jeg lavede noget pasta til min far igår, det var ikke noget der var godt desværre.. men der var ikke andet. I dag fik vi nogle færdig retter med nogle kartofler og sovs og en fiskefilet. Min mor sagde, at hun ville lave boller i karry i morgen, - jeg sagde at hun ikke behøvede at lave noget, jeg skulle nok klare det.

Jeg købte en stor pakke med rosiner, fordi hun vist har lidt blod mangel, også mangler hun et immunforsvar. Så kan jeg hjælp hende, så gør jeg det.. og det har jeg også sagt til hende, - hun er bare ikke for god til at bede om hjælp.. så derfor må jeg bruge alle mine evner, til at aflæse hvad hun har brug for.

Jeg håber i øvrigt at jeg har fået kløerne i en muslim der vil debatere. Han troede lidt at jeg var en almindelig ateist, som han lige ville kunne vise, at jeg ikke vidste noget om hans koran og at den var fejlfri og med god moral...hahah.. heh, little did he know.. at AronRa har en video samling, hvor han har inviteret X muslimer til at gennemgå koranen med ham, så de sammen kan se på den på arabisk. Han har mange videoer hvor de hver gang gennemgår det der svare til et kapitel.. f.eks kap 6 gennemgang varede 3 timer. Det samme har han gjort med biblen og mormonernes bog. Derud over, invitere han også gerne nuværende troende til at deltage i højtlæsningen... Desværre var der ikke rigtig nogle nuværende muslimer der TURDE! Så Nej, jeg har ikke selv læst koranen helt igennem fra enden til anden.. jeg har fået den via aronra's gennemgange, - hvor de også ser på dens dårlige moral, og de usandheder der er! Jeg tvivler på, at der er mange i Danmark, der sidder og lytter til den slags nærmest daglig.. Lige nu sidder jeg f.eks og lytter til "the line" hvor religiøse ringer ind, med deres argumenter for, hvorfor man skulle tro.. og INGEN har haft nogle gode argumenter.. Det er så sjovt at høre, fordi man har hørt mange af dem før.. også prøver ateisterne at forklare, hvorfor det er en dårlig grund.. og som lytter kan man se det, - men den religiøse forsøger på alle mulige måder, at hoppe uden om at svare på de spørgsmål de stiller. Det er i øvrigt derfor JW'erne ALDRIG tør debatere.. De vil kun prædike, så snart de høre en der lige præcis ved hvorfor deres arguementer er dårlige.. så smutter de! de er kun interesseret i folk der er NAIVE! som ikke stiller spørgsmål. Utrolige mange andre religiøse TØR i det mindste at tale og lytte.. men ikke jehovas,- lidt kujon agtigt.

Hvis folk, uanset tro.. ikke er interesseret i at indgå i en samtale om det de siger, hvor de lytter til spørgsmål og kritik af deres påstande, så søger de kun naive folk.. m

Det burde også fortælle noget om de religiøse, når de sidder alle mulige steder og snakker om deres tro.. men ikke TØR tage samtalen med en som mig. Så jeg er altid glad for at snakke om argumenter.. Jeg gider dog ikke den åndsvage, hvorfor gider du? fordi verden er fyldt med ondskabsfulde religiøse, der tror der er en gud..og hvis jeg kunne fjerne religionen fra dem, så vil der være færre grunde for dem til at være onde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Oprejst er publiceret 09/08-2023 21:33 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.