3 måneder, 9 dage siden

Av

Sulten?
Kellany Bram...
10 år siden
Pause
Hanna Fink (...
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
8 år siden
brænde
Peter
8 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Min hovedpine har været så slem de sidste dage, at jeg valgte at kontakte vagtlægen i går. Kom ind og fik målt blodtryg, infektionstal og iltmætning i blodet. Alt sammen så fint ud. Da jeg var indlagt, fik jeg at vide at jeg ikke måtte tage Ibuprofen sammen med Hjertealbyl og Grepid som jeg skulle tage i 3 uger efter min indlæggelse. Normalt tager jeg kun Ibrofin når jeg har stærke smerter i ryggen. Fik vagtlægens ord for at det er okay at jeg tager dem sammen med Panodil, til at lindre min hovedpine. Den forsvandt også fuldstændig i går, og jeg har haft det godt det meste af dagen i dag. Men jeg skal love for at den er kommet tilbage. Er lige nu bare obs. på at der ikke kommer andre symptomer, som der skal handles på. Skal over til min sygeplejerske på mandag. Så må vi se hvordan det går der.
Det gik godt til International Overdosisdag. André og jeg var der et par timer, og så ville han gerne hjem. Ham som står for arrangementet - fortalte mig at der var et par fra Århus, der ville se hvordan det foregik. De vil rigtig gerne starte lignede arrangement op der. Det synes jeg er rigtig godt. Jo flere steder - jo mere opmærksomhed. Han fortalte også, at han vil undersøge muligheden for at flytte det til torvet næste år. Det foreslog jeg ham allerede sidste år, men der var han bange for at nogen af de misbrugere der kom - ville føle sig udstillet. Det tænker jeg ikke er et problem. Uanset så vender jeg tilbage.
Claus blev overrasket over dem mellemste pludselig stod i døren kl. 08.00 - klar til at klippe hæk og slå græsplænen. Sammen var de effektive, og i løbet af et par timer var de færdige og havde været på genbrugspladsen. Min lille mand blev glad for hjælpen.

Må hellere indfinde mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Av er publiceret 02/09-2023 18:23 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.