4 måneder, 2 dage siden

Hvis jeg har lyst kan jeg

Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 dag, 13 timer siden
Anden bog started
JesperSB
2 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Godmorgen jeg er ski ikke så god til at få skrevet, flere dage har jeg startet på det, ike blevet færdig, andre ting har larmet og pludselig er alt borte.

Det har været fyldte dage, sikkert for fyldte mon egentlig jeg trænger til helt ro, har jeg glemt "hvis jeg har lyst kan jeg" I stedet for er det blevet jeg skal lige ååå burde der kommer efter mig.
Åååå hver gang man lige vil slå sig ned larmer de der burde opgaver.

Men trods det så har det været godt med disse fyldte dage.
Vi var til mad og musik på Als der var musik med Bjarne Liller og John Mogensen, Susanne fra Als inviterede alle hendes venner til at købe billetter så vi fik et bord til 38, hvor de fleste kendte hinanden bare lidt, jeg er jo så outsider men det er fint nok.

Søndag vågnede vi på det lejede værelse fik morgenmad med Tubæk, masser af snak inden vi drog til Holm, Birthe havde taget en forkert jakke på hjem fra festen så den skulle afleveres til Bents Tante ååå vi måtte omkring hallen finde Birthes rigtige jakke.

På vejen hjem var vi omkring Birgit hun har desværre fået kræft i tarm og lymfe og afventer svar på hvilken behandling de kan tilbyde i morgen onsdag. Det var godt at se hende vi fik cacao og jeg kørte en tur med hendes plæneklipper i det våde græs.

Efterårsfarver er på træerne og igen i år giver det minder om den sidste tid med Karen, d 9 nov er det 3 år siden hun gled bort. Hendes profil billede på fb er stadig sådan et fot flammende træ med efterårs blade fra hospice. Pludselig er mine ord væk og jeg tænker hedder det hospice.

I går efter job var jeg på taget gøre solvarme klar til vinter. Isolere rør og frostsikre. Jeg har opgivet at køre med frostsikker væske kører med vand som jeg så må holde frostfri eller tømme af hvis det skulle blive rigtig vinter.

Nu er det ene rør klar nu skal jeg så have varmekabel og isolering på tilgangen også. Så rykning skal da hvis helt ned for at få kabel trukket.

I dag går turen nordpå der er hvis nok til 2 dage deroppe. Men jeg må jo se hvad jeg når, det bliver en lang dag med p automat skilte kamera og børnebørn. Ååå "hvis jeg har lyst" kan jeg tage på arbejde, ååå jeg har lyst til at være vellykket betale mine regninger mm såååå det bliver så fint :-)

God dag til jer alle Ses Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvis jeg har lyst kan jeg er publiceret 31/10-2023 06:01 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.