3 måneder, 27 dage siden

Min uge

Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Tidlig morgen dagene flyver let fra mig.kan jeg overhovedet huske dagene der er gået?

Tirsdag var jeg nordpå ud over arbejdet fik jeg besøgt min søster og svoger til sen frokost tid. Jeg har det jo.med bare at dumpe ind uden varsel, hmmm det er altså sådan jeg har det med at gøre. Ikke meget planlægning her.

Nåede også projekt carporttag hos min datter i Pandrup I det sidste dagslys. På vejen hjem blev der taget en plads ned i Nørresundby ( skilte ned. Landede så i kærlighedens hus kl 22, det er længe siden jeg har brugt det udtryk kærlighedens hus.

Onsdag er glemt men var da et smut i Kolding
Vi fik set René nye lejlighed og fik hans netværk og tv koblet op, han havde fået afmeldt netværk i huset hvor han stadig bor så var det jo heldigt det nye til lejlighed er på Sim kort så han kan bruge det der hvor han er.

Torsdag blev det Sønderborg der stjal min arbejdsdag, nåede ikke i mål p automat dernede er stadig langsom. Men fik da styr på skilte og ny vicevært dernede.

Fredag på kontoret rødde op registrere ugens arbejde.

Lørdag fik jeg brugt penge, jeg har bestilt et nyt stereoanlæg til 1. Sal : radio cd pladespiller højtalere. Jeg tror også min spolebåndoptager skal sættet til deroppe. Jeg håber det bliver godt når det når frem sidst i november.

Lørdag aften fik vi aftensmad ved Irene vores bonus datter. Hyggeligt at se hende hun har nu boet en md i hendes lidt større lejlighed. Hun har set hvis godt i dag flyver hun til Dubai besøger hendes kæreste dernede i denne uge. Det var meningen han skulle hjem til Kolding i denne uge. Mennn han blev ikke helt færdig med hans arbejde dernede såååå ja nu ses de hos ham istedet for.

I dag jaaa vågnet lidt tidligt. Jeg har lidt frostsikring af solvarme der skal laves færdig åååå græsplænen er en skøjtebane på nedfaldsæbler. Måske også plæneklipper skal køre sidste tur.

God dag til jer alle
Ses Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min uge er publiceret 05/11-2023 07:04 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.