20 dage siden

Herfra og til

Linsen
Camilla Rasm...
15 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
6 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
9 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
5 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
5 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
7 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Har været ved en overlæge på sygehuset. Havde håbet på køretilladelse, men ikke nikke nej. Jeg må pænt vente, selvom det er supertræls. Lægen mente ikke som sygeplejersken, at det var nødvendigt med gentagelse af blodprøver, da det ikke er en alarmerende forhøjelse. Samtidig konkluderede hun også, at jeg var en af dem de 40% hvor de ikke kunne fastslå årsagen til blodproppen. Men skidt pyt jeg er jo kommet godt igennem.
Jeg har været en del sammen med min svigerinde på det sidste. Hun var taget til læge efter at have haft en intens tør hoste i nogle mdr. Blev undersøgt her og de fandt en fortætning på 1,9 cm, som de skriver er en maling suspekt. Sendt videre til yderligere undersøgelser i Vejle. Kørte hende derover tirsdag d 7 okt. Hvor hun fik taget blodprøver, EKG og PET-scanning. Om fredagen fik hun at vide, at de vil gerne have en kikkertundersøgelse, samt biopsi. Det skal hun så i denne uge. Hun havde brystkræft i 2007 og er meget nervøs for at det er er kræft igen. Jeg krydser fingre for at det ikke er noget alvorligt. Alt imens dette, så har hun arbejdet tæt med et aflastningssted på Fyn mht. at få Claus og hans søskendes tidl. stedfar flyttet til et plejehjem her i byen. Claus og den anden søster har ikke haft den store kontakt, som hun har. Vi har hjulpet med at flytte nogen af hans ting, og han er landet godt på det nye sted.
Meget mod sædvane, er jeg begyndt at pynte op til jul. Normal har jeg haft den princip, at det er først efter den ældste og André har fødselsdag d 29/11. Men altså jeg skal jo have tiden til at gå med et eller andet. Skal også på julegave jagt her i eftermiddag. Claus' drenge og familie er spredt for alle vinde i år, men André kommer herhjem. I flere år har han valgt at holde jul med en ven eller på refugiet. Så jeg glæder mig rigtig meget til han kommer. Grundet de nye familier, så er vi begyndt at holde julefrokost den sidste lørdag før jul. Sidste år inviterede jeg et par venner til at komme efterfølgende. Den havde kørt med 100 km/t hele dagen, og så bare lade rod være rod og bare sætte sig ned med et glas vin og gode venner. Det fungerer...

Nå men BR kalder ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Herfra og til er publiceret 20/11-2023 13:40 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.