1 måned, 10 dage siden

Endnu en dag

Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Hej dagbog, - I dag begyndte ham den religiøse så med, nærdøds oplevelser :) - lad mig lige sætte noget musik på... NEFFEX - My Way

Okey, - Der findes mange af dem, og mange af dem er forskellige. Jeg læste om en der gik op i de egyptiske guder, og da hans krop pludselig begyndte at lukke ned, så var det Ra han så. Videnskaben har fundet ud af, at hjernen kan være hyper aktiv imens kroppen lukker ned, - hvilket betyder at hjernen ikke får tilført ilt, da hjertet er stoppet.

Så prøvede han med, at der var folk der mener, at jesus har eksisteret :) aah, nr 137.. okey, jeg har ikke nummer på alt det lort jeg har hørt før.. Så jeg gav ham eksemplet omkring Robin Hood :) - Robin Hood har aldrig eksisteret som en person, - man mener at han er en sammensætning af 3 personer, - en legende.. og legender har det med, at være som en fjer der ret hurtig bliver til 10 høns.

Så prøvede han med angreb :) - hehe, stor fejl, Den med, at mit hoved bare var lukket for det, du ved (closed mind).. heh, så jeg skrev tilbage, at hans virkede så åben, at jeg var bekymret for, om det regnede ned i halsen på ham.. Manden ved ikke hvem han er oppe i mod, - hvilket du kan sige er synd.. Men jeg lever og ånder for det emne og har gjort det i mange år.. fra da min mor lod mig gå ud og snakke med Jehovas'erne.. Min yndlings fjende. Siden har jeg som sagt brugt år på at absorbere materiale imod religiøse..så jeg nu kan stå som Neo fra matrix og vifte med min hånd..come get some.

Han viste sit religiøse pis på FB.. og jeg så det..

I aften skal jeg så over til min bror, sammen med min far..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu en dag er publiceret 17/03-2024 11:41 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.