Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg håber din kynisme gør...
Ansu Orheim ...
20 dage siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
12 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hej dagbog, - mig og far valgte at blive hjemme i går, og ikke tage over til min bror og hans kone til aftensmad. Jeg havde allerede købt aftensmaden, og den havde sidste salgsdato igår. Den havde stået på, kåldolmere.. så vi fik det flankesteg og frisk flute som jeg havde købt.

Jeg blev bedt om at skrive et par ord til forældrene til den elev jeg havde haft i praktik.. det fik jeg gjort, og den blev god.. kun få linjer..da han ikke havde været der lang tid. Jeg tror dog de bliver glade for det, men også især pædagogen der sendte ham.

Jeg kom i øvrigt i tanke om, hvorfor en af rengørings damerne havde haft ondt i hovedet m.m for nogle uger siden.. det må være ramadanen, den har jo været i gang og slutter vist den 10ende.

I øvrigt burde jeg vise de religøse i debatter, at de ikke kan beskrive deres himmel særlig udførlig. F.eks er der tanke politi, og du skal bede for jesus.. er det forbudt at lære noget nyt, og ville du kunne lære noget nyt? Hvis der er et ja, i bare noget af det første.. er det nok ikke himlen, men nordkorea du tænker på. Det vil aldrig være himlen, hvis en mor skal leve der uden sine børn for evigt.. eller omvendt. I øvrigt, tager serien "the god place" fat i en essentiel fejl i tankegangen om en himmel..ved at hvis man kan alt, ved alt.. har prøvet alt.. så er der intet tilbage der kan drive et menneske. Konceptet om en himmel falder fra hinanden ved bare de mindste tanker om det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fredag er publiceret 05/04-2024 15:08 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.