18 år siden

Dagen idag - min bror - et tilbageblik

Beskæring af roser
Hanna Fink (...
9 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
7 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
5 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
1 år, 10 måneder siden
Nirvana
Ace Burridge...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
1 år, 1 måned siden
Tiden er går
Halina Abram...
4 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
6 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
8 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
12 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
10 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
10 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
7 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
7 år siden
Lana Del Rey
Christacia
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
7 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
3 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
9 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
10 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
9 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
8 år siden
NU
Bjørn Langki...
3 måneder, 19 dage siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
14 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
8 år siden
Israel
Salomon
7 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
6 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
8 år siden
Kære dig..

Jeg skriver nok lidt blandet til dig, men jeg skriver det som jeg kommer i tanke om det jeg skal huske ;-)

Jeg vågnede omkring kl 09.00 ved at Lucky kom og lagde sig på hovedet af mig, det gør hun altid når hun synes jeg har ligget for meget i sengen. Hun er sgu en dejlig kat.. Ja Missemor er sgu også dejlig hun er endelig blevet mere kælen igen, det er skønt..

Da jeg havde sørget for at kattene havde fået noget morgenmad tændte jeg lys i vinduet for min bror, i dag ville han have været blevet 31 år, også kan jeg ikke engang fejre det sammen med ham, han er væk, for altid.. Jeg vil sgu ønske at jeg fik ham igen, jeg savner ham så inderligt.. Måske hvis han var her, så ville jeg også have set min niece, tænk sig jeg er faster til en pige jeg aldrig har set andet end et billede af.. Det gør ondt inden i at vide at den pige snart bliver 5 år, og snart skal i skole, og jeg har aldrig set hende..

Jeg har fri fra arbejde i dag og imorgen, også derfor jeg kunne sove så længe ellers plejer jeg jo at komme ud af dynen omkring kl 05.15, så det var skønt at sove lidt længe..

jeg gik nu også sent i seng, Molle var her, det er hun nu tit, det er skønt når hun er her, vi griner altid sammen, hun er en dejlig tøs..

Juleaften.. Ja det er på onsdag.. I år synes jeg godt nok at julen er dyr, der er så mange der skal ordnes, købe julegaver, handle ind til mad både juleaften og 1 juledag... Vi bliver 9 mennesker og det skal jeg lave mad til, det har jeg godt nok aldrig prøvet før, og jeg står da også lidt i et dilemma, for jeg skal have lavet to ænder og en flæskesteg, problemet er bare at det kan ikke være i ovnen altsammen på en gang, og far ringede igår og fortalte at han ikke kan li anden når den er lavet dagen i forvejen, det havde jeg ellers læst i et blad at det kunne man godt, men så kan han ikke li den, så nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre..??? Jeg håber da at jeg finder en løsning ja og helst inden juleaften *G*

Selvom jeg er lidt trist så kan jeg mærke at jeg også har noget glæde indeni mig, jeg ved også godt at Min bror ville have ønsket at jeg skulle være glad, han kunne ikke li jeg var ked af det. Man får vidst også hutigere rynker når man er ked af det end når man er glad..

Jeg er forresten kommet ind på social- og sundhedsskolen her itl januar så det er meget dejligt, jeg stopper på arbejdet på fredag, så har jeg juleferie indtil den 5 januar.. jeg ved ikke helt hvor jeg skal være i praktik henne, men imorgen skal jeg og de andre elever fra kommunen til noget informationsmøde på kommunen og der ville vi vidst få afvide hvor ville skulle være i vores praktik perioder. jeg håber jeg kommer til at være hvor jeg er nu, for jeg holder enormt meget af at være der, men nu må vi jo se..

Puha jeg kan da mærke der er en hel del jeg mangler at få fortalt dig, men det er jo kun godt at komme af med det :-)

Jeg fortalte dig på et tidspnkt om at jeg ikke kunne sove om natten fordi at jeg havde ondt i ryggen, det problem har jeg så løst nu, jeg ofrede en ny seng på mig selv til næsten 10.000 kr, nu sover jeg som en drøm, det er dejligt..

Jeg har også næsten lige ligget syg i næsten 3 uger.. Først så var det noget influenza, så fik jeg ondt i mine øre og fik afvide at jeg havde mellem øres betændelse det fik jeg så også noget medicin for, da det ikke hjalp gik jeg til lægen igen og fik afvide at jeg havde øre gangs betændelse, det fik jeg så igen noget medicin for, og nu har jeg det godt, jeg er endelig rask ej oki når det blæser udenfor kan jeg godt mærke lidt i mine øre, men lægen sagde at har jeg først haft det engang så vil jeg med garanti blive ved med at få det, men det håber jeg nu ikke lige frem.. Jeg hader at være syg..

nå ja mens jeg har været syg har der da været en positiv ting ved det hele, jeg har tabt mig næsten 5 kg, lige nu kæmper jeg så for bare ikke at tage dem på igen, også selvøflgelige tabe mig endnu mer, jeg vil meget gerne tabe mig 2 kg til inden at familien kommer til jul, men nu må vi se.

Jeg vil løbe igen, jeg skal lige have ryddet lidt op inden i stuen, Molle og jeg spillede noget playstation igår og jeg fik ikke rigtig ryddet op inden at jeg gik i seng..

Vi skrives ved..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagen idag - min bror - et tilbageblik er publiceret 17/12-2003 11:46 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.