20 år siden

Dagen idag - min bror - et tilbageblik

Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
10 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
8 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
13 dage siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
8 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
1 måned, 9 dage siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
opdatering
Michala Esch...
20 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære dig..

Jeg skriver nok lidt blandet til dig, men jeg skriver det som jeg kommer i tanke om det jeg skal huske ;-)

Jeg vågnede omkring kl 09.00 ved at Lucky kom og lagde sig på hovedet af mig, det gør hun altid når hun synes jeg har ligget for meget i sengen. Hun er sgu en dejlig kat.. Ja Missemor er sgu også dejlig hun er endelig blevet mere kælen igen, det er skønt..

Da jeg havde sørget for at kattene havde fået noget morgenmad tændte jeg lys i vinduet for min bror, i dag ville han have været blevet 31 år, også kan jeg ikke engang fejre det sammen med ham, han er væk, for altid.. Jeg vil sgu ønske at jeg fik ham igen, jeg savner ham så inderligt.. Måske hvis han var her, så ville jeg også have set min niece, tænk sig jeg er faster til en pige jeg aldrig har set andet end et billede af.. Det gør ondt inden i at vide at den pige snart bliver 5 år, og snart skal i skole, og jeg har aldrig set hende..

Jeg har fri fra arbejde i dag og imorgen, også derfor jeg kunne sove så længe ellers plejer jeg jo at komme ud af dynen omkring kl 05.15, så det var skønt at sove lidt længe..

jeg gik nu også sent i seng, Molle var her, det er hun nu tit, det er skønt når hun er her, vi griner altid sammen, hun er en dejlig tøs..

Juleaften.. Ja det er på onsdag.. I år synes jeg godt nok at julen er dyr, der er så mange der skal ordnes, købe julegaver, handle ind til mad både juleaften og 1 juledag... Vi bliver 9 mennesker og det skal jeg lave mad til, det har jeg godt nok aldrig prøvet før, og jeg står da også lidt i et dilemma, for jeg skal have lavet to ænder og en flæskesteg, problemet er bare at det kan ikke være i ovnen altsammen på en gang, og far ringede igår og fortalte at han ikke kan li anden når den er lavet dagen i forvejen, det havde jeg ellers læst i et blad at det kunne man godt, men så kan han ikke li den, så nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre..??? Jeg håber da at jeg finder en løsning ja og helst inden juleaften *G*

Selvom jeg er lidt trist så kan jeg mærke at jeg også har noget glæde indeni mig, jeg ved også godt at Min bror ville have ønsket at jeg skulle være glad, han kunne ikke li jeg var ked af det. Man får vidst også hutigere rynker når man er ked af det end når man er glad..

Jeg er forresten kommet ind på social- og sundhedsskolen her itl januar så det er meget dejligt, jeg stopper på arbejdet på fredag, så har jeg juleferie indtil den 5 januar.. jeg ved ikke helt hvor jeg skal være i praktik henne, men imorgen skal jeg og de andre elever fra kommunen til noget informationsmøde på kommunen og der ville vi vidst få afvide hvor ville skulle være i vores praktik perioder. jeg håber jeg kommer til at være hvor jeg er nu, for jeg holder enormt meget af at være der, men nu må vi jo se..

Puha jeg kan da mærke der er en hel del jeg mangler at få fortalt dig, men det er jo kun godt at komme af med det :-)

Jeg fortalte dig på et tidspnkt om at jeg ikke kunne sove om natten fordi at jeg havde ondt i ryggen, det problem har jeg så løst nu, jeg ofrede en ny seng på mig selv til næsten 10.000 kr, nu sover jeg som en drøm, det er dejligt..

Jeg har også næsten lige ligget syg i næsten 3 uger.. Først så var det noget influenza, så fik jeg ondt i mine øre og fik afvide at jeg havde mellem øres betændelse det fik jeg så også noget medicin for, da det ikke hjalp gik jeg til lægen igen og fik afvide at jeg havde øre gangs betændelse, det fik jeg så igen noget medicin for, og nu har jeg det godt, jeg er endelig rask ej oki når det blæser udenfor kan jeg godt mærke lidt i mine øre, men lægen sagde at har jeg først haft det engang så vil jeg med garanti blive ved med at få det, men det håber jeg nu ikke lige frem.. Jeg hader at være syg..

nå ja mens jeg har været syg har der da været en positiv ting ved det hele, jeg har tabt mig næsten 5 kg, lige nu kæmper jeg så for bare ikke at tage dem på igen, også selvøflgelige tabe mig endnu mer, jeg vil meget gerne tabe mig 2 kg til inden at familien kommer til jul, men nu må vi se.

Jeg vil løbe igen, jeg skal lige have ryddet lidt op inden i stuen, Molle og jeg spillede noget playstation igår og jeg fik ikke rigtig ryddet op inden at jeg gik i seng..

Vi skrives ved..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagen idag - min bror - et tilbageblik er publiceret 17/12-2003 11:46 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.