Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
8 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Kære dig!!

Det er torsdag jeg kan mærke på mig selv at jeg nok slet ikke kommer i julehumør, jeg plejer altid at være så glad på det her tidspunkt men jeg tror næppe jeg bliver det i år...

Det føles som om i år at familien er alt for langt væk jeg ved godt de kommer på onsdag og bliver nogen dage men lige nu, hvor jeg altid plejede at være sammen med søs, ja der er jeg bare mig selv, det er ikke det sammen når jeg ikke kan være tæt på min søs..

Jeg ved da godt Molle, hun er der men hun har jo også andre venner.. Ja er jeg nu en ven for hende eller bare en bekendt?? Det finder jeg nko aldrig nud af for jeg tør ikke lige frenm spørge hende..

Men hun kom igår efter hun havde været på arbejde med to rulle pølser 4 leverpostej og en forlorenhare, i tirsdags kom hun med 9 kg svinekød, så lidt mad har jeg da i huset.. Det er godt at kende nogen som arbejder med grise så man kan købe det billigt, men jeg har jo også en kæmpe fryser jeg kan komme det i så pladsen mangler jo ikke...

Jeg var på vægten igår inden jeg gik i seng og jeg havde kun tage 800 gram på, jeg har ikke været på vægten endnu, men skal det snart, det er godt at det er begyndt at gå den rigtige vej.

Her kl 15 skal jeg til møde oppe på kommunen omkring det med min uddannelse som starter her til januar, jeg glæder mig tila thøre hvor jeg skal være i praktik henne, jeg håber at jeg kommer til at være hvor jeg er nu, for jeg holder utrolig meget af dem jeg arbejder sammen med og der har jeg også fået et ansvar, et ansvar som betyder meget for mig, jeg kan komme til at vise andre at jeg dur til noget..

Nå ja en meget sød og venlig dame (skriver man dame ;-) ) herinde fra skrev til mig og fortalte mig at man kan stege anden dagen før juleaften.. Det havde jeg også sagt til min far men han sagde at det kunne han ikke li, for så bliver det slasket, jeg tror nu alligevel jeg gør det, jeg steger den ene dagen før og så på selve juleaften laver jeg så den anden and og den flæskesteg, også må vi jo se om han kan smage forskel.. 1000 tak for dit råd, det var dejligt lige at få et godt husråd ;-)

Når jeg skal i gang med de huslige pligter, og skal også have tage nogen pas foto idag det skal vi have med når vi skal til det møde..

Vi skrives ved...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Julehumør :-/ er publiceret 18/12-2003 10:37 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.