Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Så er jeg lige tilbage igen.
Har hele weekenden og er stadig øm i alle led - ligesom når jeg har været ude om sommeren... men humøret er der da rimeligt :)

I lørdags gik jeg amok i byen, fik købt (sammen med manden, så vi var næsten lige gode om det) en ny badevægt - som er mere stabil end den gamle (som kunne måle flere kg. til forskel for hver gang man steg op på den), ny køkkenvægt (som lige skal byttes, da den ikke altid vil nulstille og slukke selv, men Chili vejer 3010g på den og Batman 1890g).
Derudover fik jeg købt 4 plastbøtter m. låg som er egnede til mine portionsis (pæn nok form til at kunne vende dem ud på en tallerken og servere der), en tesi, venter til på torsdag på en champigniondeler (da vi spiser tæt på 1-2kg om ugen), og så 4 nye knive til køkkenet - 4* fra Zwilling.

Nå, men derudover har jeg ønske om 6 flere af mine hvide keramik-dimser (hvad er det nu de hedder, sådan nogle små portions-ting), 4 af de der plast-ting, og så ville jeg godt have en OBH 3i1 blender med lidt ekstra af de store "glas" (hvis de er egnede til at spise/drikke af) - men de ting må vente!!

Batman har i længere tid nu lettet ben konstant :) og tandskiftet er i fuld gang - forleden var han nærmest tandløs i undermunden (man kunne ane alle de nye dog).
Chili møfler rundt om altid, og kan godt blive sur på Batman (Batman går bare til fadet og guffer i sig når der er lækker mad, mens Chili er en der nærmer sig det forsigtigt og spiser i sit eget tempo) - det er da også surt når den lille ødelægger ens mulighed for at spise stille.
Oftest får de på 2 tallerkener, og så er det op til dem selv med tempo og smag.

Mic knokler stadig - i sidste uge var der mange sent-hjemme-dage, og komb. af dem og mine led, stod den på forkert mad - møg.
Men, nu er jeg atter frisk på at spise rigtigt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ømme led, flad pung. er publiceret 02/02-2004 07:35 af Annika Pedersen (Annika).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.