Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 25 dage siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg har lige fået en lang middagssøvn. Det var dejligt og hårdt tiltrængt. Efter den ret hårde weekend var jeg kommet noget i søvnunderskud og jeg gik som i en boble. Ja, det føltes efterhånden som om, at jeg gik ved siden af mig selv. I går eftermiddags prøvede jeg også at sove og var lige faldet godt i søvn, da der var telefon til mig. Det var ikke fordi vedkommende ville mig noget særligt, så det ærgrede mig, at blive forstyrret i min søvn.

På nogle punkter er lille Danmark og dens befolknings liv og levned som en åben bog og jeg kan sidde her på min stol og følge med i kapitlerne. Nogle af figurerne går igen i de forskellige afsnit af bogen og efterhånden kan det blive en stor forvikling eller udvikling, om man vil eller det går bare sin gang. Trådene filtres sammen på steder og redes ud andre steder. Mennesker mødes på kryds og tværs – nogle menneskers møde med hinanden bliver til venskaber for livet mens andre er flygtige bekendtskaber. Nogle følges parallelt i hvert sit spor og har fælles kendskab uden nogensinde at blive bekendt med det. Det er både sjovt og interessant at følge med – og sådan er det vel også for mit eget vedkommende.

For tiden læser jeg ”Den lukkede bog” og gosh – hvor er den god. Bogen er en mammutroman skrevet af Jette A. Kaarsbøl. Pludselig står jeg der med bogen, som ALLE snakker om. Den er jeg faktisk mere eller mindre tilfældigt kommet til og jeg føler mig heldig, at jeg uden egentligt at skulle vente, nu har muligheden for at læse den. Jeg havde set den omtalt et eller andet sted på nettet og reserverede den på biblioteket. En dag kom der kort til mig om hjemkomst af bogen og da havde jeg glemt alt om den igen. Jeg anede ikke, hvad det var, jeg hentede, men blev selvfølgelig glædelig overrasket. Så jeg læser og læser – jeg må låne bogen 14 dage i alt og det er ikke bare lige en bog, der kan sluges. Det er forfatterens debutroman, som hun har vundet De gyldne Laurbær på – så venner - bare fat pennen og kom i gang. Alt kan lade sig gøre.

Jeg tror, at jeg holder for denne gang. Jeg var inspireret, da jeg gik i gang med at skrive, men det endte i en fuser. Jeg må ud og opleve noget nyt, inden jeg har mere at fortælle om.

Hyggehejsa fra læsehesten Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En åben bog og Den lukkede bog er publiceret 02/02-2004 17:00 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.