18 år siden

Peter hjemme igen

Introduktion til mig
Anne Olsen (...
7 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
8 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
8 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
3 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
8 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
3 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
7 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
9 år siden
poop
Regitze Møbi...
8 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
6 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
7 år siden
De første dage
Michala Esch...
12 år siden
End og week
Martin Micha...
2 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
10 år siden
Så har jeg fået Peter hjem igen….
Han blev opereret i fredags, og lørdag eftermiddag var han klar til at blive hentet, så nu er det bare min sofa han slider lidt på – den er ved at blive helt formstøbt til ham, siger han selv…!

Det er nu meget rart at ha’ ham inden for rækkevidde igen, selv om han er noget af en ”kommandør” at ha’ i huset, men det er jo OK, der er grænser for hvor meget han kan selv endnu, og der skal gå 3 uger, inden han igen må støtte på benet. Han øver sig på krykkerne, og han har lært sig at kurre op og ned ad trapperne i siddende stilling, så det går jo, det hele…. I dag er jeg på arbejde, og så er han nødt til at kunne klare sig, men det er jeg nu også overbevist om, at han kan…

Bortset fra det, er weekenden gået med at ha’ københavnerbesøg af Annie og Peter, min svigersøn og gravide datter . Det har været rigtig dejligt at se dem og få lov at gi’ Annies runde mave et lille klem. Hun er så sød og så glad…. , og vi har hygget os vældig med en masse graviditets-snak og kik på diverse internetsider m.m.
I går formiddags var vi nu lige en tur ude for at nyde det gode vejr – der var jo næsten forår i luften, solen havde virkelig magt, kunne man mærke, og hvor var det dog skønt..! Vi tog en tur ud til Tørskind og travede lidt rundt i grusgraven mellem alle Robert Jacobsens skulpturer; det er jo bare et pragtfuldt sted med en storslået udsigt over hele Vejle Ådal.

Ja, så er en ny uge i gang, og gad vide hvad den mon bringer med sig..?? Jo, jeg har behandlinger i klinikken de 3 af dagene og i morgen kommer Peters forældre og hans børn på besøg, og så er ugen jo næsten fyldt ud..

Jeg vil videre med dagens arbejde her på kontoret…
Lad os håbe, at solen igen i dag vil lade sit milde åsyn skinne på os, det gør bare så godt..!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Peter hjemme igen er publiceret 16/02-2004 09:00 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.