18 år siden

Sårbarhed

Fortiden er hård.
storm89
2 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
7 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
9 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
6 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
7 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
6 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
10 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
6 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
1 år, 4 måneder siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
3 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
6 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
5 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
6 år siden
En god aften
Bastian
9 år siden
Jeg er sårbar for tiden – alt, alt for meget, tror jeg..!

I går morges fik Peter sagt noget til mig, som jeg opfattede som manglende tillid. Jeg reagerede ved at flyve ud af døren og på arbejde, meget kort for hovedet ”vi ses – hej”
Jeg havde dog kun lige fået mig sat i bilen, før tårerne brød løs, for hvad var det dog, der var sket..? Efter ca. halvandet år som kærester, havde vi haft det første sammenstød, sagt de første sårende ord til hinanden, det var forfærdeligt..!
Det fyldte hele min arbejdsdag i går, kunne næsten ikke koncentrere mig om de mest nødvendige arbejdsopgaver, søgte hele tiden tilbage til de ord, der var blevet sagt – de blev ved med at runge i mit hoved. Jeg følte mig sat tilbage i tid – til tidligere ægteskaber, til barndommen, ja til alle mulige situationer i mit liv, hvor jeg har haft den samme følelse. Jeg blev så bange for, at forholdet med Peter bare skulle være en gentagelse af gentagelse o.s.v., at det netop skulle være noget, jeg ikke har villet se og lære af i tidligere relationer.
Det var helt sikkert ikke Peters mening at gøre mig ondt, og følelsen findes jo inden i mig, den er min og ikke hans.., hans ord faldt i et ubetænksomt øjeblik, og han kunne ikke vide at jeg ville blive væltet af dem. Måske er det et gammelt mønster inde i mig, der fik mig til at reagere, som jeg gjorde, men det er mit, og dermed mig, der må arbejde på at ændre det.

Vi fik det hele samlet op igen, da jeg kom hjem i går, så alt er OK nu, og det er for mig en stor forandring fra de tidligere forhold, jeg har haft. Peter og jeg kan snakke sammen, vi kan sætte ord på, vi kan holde hinandens hænder, og vi kan være helt ærlige - alt sammen udelukkende fordi kærligheden er stor nok..!

Vi kan gi’ en undskyldning og vi kan tilgive, og for mig er det så stort i sig selv, at jeg i dette øjeblik fyldes af en uendelig kærlighed til ham

Håber du læser dette, min elskede

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sårbarhed er publiceret 19/02-2004 09:06 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.