Ryddedag
Sunstar31
8 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
1 år, 4 måneder siden
Et digt
Peter Munk (...
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
9 år siden
dating.
Ruth Christe...
6 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
3 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
10 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
6 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
6 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
7 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
5 år siden
Jeg var næsten faldet i søvn, da manden syndes at jeg skulle have et knus, og så kunne jeg bare ikke finde ro igen. Jeg har vendt og drejet mig hele natten, vågnet flere gange af, at jeg var badet i sved. Ugh .. Jeg syndes ikke, at jeg lå og tænke eller spekulerede på noget specielt, men måske var jeg bare fyldt op af dagens begivenheder.

Jeg havde kontakt med min skizofrene veninde i går.. Spurte ind til hendes sygdom med en anden interesse end jeg tidligere har gjort, og fik også en masse svar.
Hm.. Jeg skal lade være med at drage forhastede konklusioner, og lade de professionelle tage sig af den del. Men hold op hvor er det svært, når man ønsker at hjælpe drengen i alle ender og kanter.. Måske er jeg ikke den rette til at hjælpe ham, men jeg vil i hvert fald gøre mit til, at han får den optimale hjælp.

Jeg var inde ved min far med afregningen i dag, og jeg har gjort op med mig selv, at jeg ikke sætter mine ben i hans hus mere, før at ” påhænget ” er helt ude. Hun er atter blevet indlagt til afgiftning i dag.
Den lugt og rod der fylder hele huset. Gør mig så usigelig ked af det og magtesløs. Jeg orker ikke mere at skulle være vidne til det, og derfor melder jeg også fra nu.. Hvis jeg kender min far ret, vil han være uforstående overfor mit valg, men det må han selv om. Han har også selv gjort et valg, ved at lade hende være en del af hans liv..

Jeg vil i gang med at være aktiv, er ved at falde ned af stolen af træthed..

Gab Gab

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så træt ;-( er publiceret 30/03-2004 16:44 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.