16 år siden

Fester og mennesker *SS*

Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
4 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
2 år siden
...Og blodet flød.
Kianna Kitte...
3 år siden
Ryddedag
Sunstar31
6 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
4 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
8 år siden
Skrivende
Michala Esch...
2 år siden
Op på den hest!
Bastian
8 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
4 år siden
Spejle
Marie Martin...
7 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
4 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
3 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
6 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
6 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
7 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
5 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
6 år siden
En hel sindssyg travl wee...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
5 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
5 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
2 år siden
Så er det "overstået" :-) To konfirmtioner og festen for vores egen søn, der har valgt ikke at blive konfirmeret, så vi holdt en nonfirmation, et ord, der åbenbart er dukket op.
De unge kunne heldigvis bruge deres gaver, såvel niecen og venindens søn, som vor egen pode.
Og sikke en masse mennesker, vi har fået snakket med. Bl.a fik vi snakket med min aldrende faster, som jeg ikke havde set i ca. 15 år og tænkt, hun inviterede os til at besøge dem. Det kunne da være sjovt. De bor såmænd ikke længere væk end på Sjælland, men af en eller anden grund har min far ikke haft meget omgng med sin ældste søster. Jeg var engang på ferie hos hende - da jeg var 11 - og det tænkte jeg naturligvis tilbage på :-O. Det var dengang, der sejlede en færge fra havnen i Aalborg og vi sov i nogle sæder. Min søster var ni og vi syntes begge det var spændende.
til venindens søns konfirmation, så vi hendes bror igen. Han er spastiker og journalist. Hans hjælper var også inviteret med. Broderen holdt en kort, men god tale - hjælperen oversatte og selv konfirmanden kunne lide talen :-)).
Vores søns fest - pyyh - heldigvis kom min saster og svoger allerede klokken halvti, med den første rutebil her ud på "bøhlandet" og hjalp med grøntsagerne til oksestegen. Kort før de dukkede op, ringede telefonen og så vidste det sig er jeg er lidt clairvoyant (hihi?), for det var ham vores "plejesøn" og ven, der havde svært ved at komme, fordi kæresten var sløj og ikke kunne deltage :-( - og hvem skulle have kørt?? kæresten!! - så måtte manden jo afsted efter vennen og hans datter. Nå så gik han ikke i vejen *gg* og alt var klar til tiden. (visse personer var ved at få et chock ;.)) - min mor var spadseret fra stationen og ud til gården. Altså, vi havde sagt hun bare skulle ringe, men hun nød da turen - lige til det regnede. nå, det gav hende appetit.
Desværre kom den anden "plejesøn" ikke (akkurat anfald af "menneskeforskrækkelse") så der var et par tomme pladser ved bordet, men snakken gik - nogle havde ikke set hinanden i mange år og gamle minder blev genopfrisket - som de også var blevet ved de foregående fester. Der blev orienteret om dødsfald, partnerudskiftninger m.m og der blev tænkt tilbage på ungdommen. Min svoger var ungdomskammerat med min venindes eks-samlever og......ja, sådan har flere skæbner vævet sig ind i hinanden.Vores vens datter er barnebarn af min svogers ekskone og ham der blev væk, har været kæreste med min niece (hrm??).
Det var gode fester. Til vores tog nogle af gæsterne med hjem og den sidste tog herfra søndag aften, så det....
pyyh - og forresten kunne vores sang synges. ( jubii :-)).
Og nu sidder jeg så og venter....den håbefulde unge mand holder jo blå mandag. Nå, storebror er taget derind her til aften og veninden kører drengene hjem, så mon ikke de han dukker op i hel og (forhåbentlig) ædru tilstand ??

Kunne vist skrive meget mere, for hold op - hvor har det egentlig været givende - eller hvad ord, man nu kan bruge...??
Venter.....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fester og mennesker *SS* er publiceret 10/05-2004 22:47 af Pia Hansen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.