20 år siden

TID?!?

Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
11 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
"Jeg har ikke tid!"
Hvor ofte har jeg ikke hørt den bemærkning? - og jeg bruger den tit selv, både i tanke og sprog. Der er jo så meget, man skal nå og gerne vil.
Tid er noget underligt noget. Et døgn har 24 timer. Det gælder alle døgn, men nogle føles snarere som om de havde 87 og andre, som om, der kun var 8.
HRM? - Jeg når sjældent alt det jeg ville, men hvad ER det så min tid går med? Tjaeh, til hverdag er der jo arbejdet, dyrene, familien, haven, skriveriet og....og.....og...
Når jeg så har fri er der jo mere tid til alt andet end at kede sig halvt ihjel på arbejdet.
I går købte vi ind og så blev der ryddet op og gjort rent. Ikke de mest interessante bekæftigelser, men dejligt, når det er gjort. Om aftenen fandt mand og sønner pludselig på, at rode med en gammel knallert og så fik jeg skrevet et udkast til kapitel 4 af "Den lilla krystal." Det er et gammelt manuskript, som har været færdigt et par gange, men det er som om disse "udkast" alligevel ikke helt hang sammen, så nu prøver jeg med en GRUNDIG revidering. Jeg har tilsyneladende lidt problemer med for mange personer (eller bedre intro af disse) og så "et-eller-andet" med "den røde tråd." *suk*
Ved 11-tiden var vi lidt sociale og så en underholdende film, mens vi gnaskede guf, så jeg sov til klokken 11. Snart efter kom så mine svigerforældre og en svoger. De skulle give en hånd i laden og det var hyggeligt. Vi fik selvfølgelig også frokost og hønsene fik deres foder, korn og spahetti. De spiser spaghetti, som om de var regnorme. sluurp *g* og der blev tid til at luge gårdspladsen; kamille er nyttigt og flot, men ikke på en gruset gårdsplads! - og senegræs m.v pynter SLET ikke :-(. Skyndte mig at hakke de visne tulipaner omkuld forresten og ungerne tændte et lille hyggebål af de gamle grene fra æbletræet. Det havde rådne grene :-(, som måtte saves ned.
Senere kørte vi til byen, hvor vi spiste sammen med den ældste og svigerdatteren; lækre, sprøde pizzaer. Uhm - og så "narrede" de vi to gamle til at spille kampspil på en PS2'er- Øv, det var vist fordi, de gerne ville vinde over nogen :-).
Den lille bestemte sig for at han gerne ville sove hos den mellemste og vi gav lov. De plejer at hygge sig gevaldigt og det er jo fridag igen i morgen.
Så nu har vi "gamle" huset for os selv, sammen med kattene, forståes.....og pcéren :-))

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget TID?!? er publiceret 30/05-2004 23:53 af Pia Hansen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.