20 år siden

Generalprøve

sulten
Sunstar31
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
15 dage siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
En dejlig pinse er det jo, med skønt pinsevejr... Det har været rigtig godt med alle forårets helligdage, men det her er jo så de sidste i denne omgang.

I aftes kørte Peter og jeg ud til Roberts grusgrav, for bare lige at se, om alt var som det skulle være derude..., for lige at studere, hvordan solen stod omkring spisetid o.s.v.....
Der er jo nu under 14 dage til træffet, så det er ved at være på tide at få de sidste detaljer på plads. Hmm vi kan jo nok ikke rokere rundt med solen, for at få den i den bedste vinkel, neeejj men vi kan da bestemme os for, hvor bordene skal være ..)))

Forøvrigt havde vi taget en lille grill og et par bøffer under armen sammen med en enkelt øl til hver, så vi tilbragte et par timer derude. Fik også gået en lille tur rundt i området, og hvor var der dog skønt i den lune aftensol - og helt vindstille var der også..! Vi var begge enige om, at vi simpelt ikke kunne ha' valgt en bedre ramme til vores træf.

Bortset fra det, ja så arbejder vi (mest Peter) stadig på projektet med min baggang. Trappen er forlængst kommet op at stå igen, så jeg med sindsro kan bevæge mig op i mit soveværelse igen, og væggene er nu ved at få de sidste malerstrøg. Hvor er han dejlig, min håndværker, jeg tror slet ikke, han ved, hvor glad jeg faktisk er for ham..!

Selv har jeg arbejdet i haven i dag, og jeg har da fået fjernet en masse ukrudt, så der efterhånden er ved at være OK derude, men helt færdig er jeg nu ikke..., et par timer mere vil være på sin plads, og de kommer forhåbentlig i morgen.

Jeg er blevet bedt om at gi' en hjælpende hånd næste lørdag i Geografisk have i Kolding, når der skal være dette års plantemarked, og det har jeg naturligvis sagt ja til. Ja, jeg glæder mig faktisk helt enormt til det. Det er altid sådan en dejlig dag, og da specielt, når man som jeg er både plante- og haveglad. Jeg læste lige min egen dagbog fra Grundlovsdag for 2 år siden - og da hjemførte jeg ikke mindre end 33 planter, tror jeg det var... Sidste år var Lene og jeg alene dernede, så det var knapt så "slemt", vel kun 10-15 stykker .... I hver fald glæder jeg mig til igen at være en del af arbejdsflokken på denne dag, det er et helt fantastisk miljø at være i med både dejlige mennesker, blomster og planter.

Nå, jeg må hellere slutte igen... Peter maler og maler, så det er vist fair nok, hvis jeg går ud og ta'r opvasken, tror jeg..!

God pinse derude...
Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Generalprøve er publiceret 30/05-2004 21:25 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.