Billigt til salg!

Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Kære Dagbog.
Nøj, hvor er Miv - min hankat - billigt til salg her til morgen. Hold kæft, hvor har han været irriterende!
Gennem de sidste måneder har han fået den vane at give sig til at miave højlydt, hvis (når) han vågner i løbet af natten. Og hvis ingen kommer, så bliver den miaven bare mere og mere højlydt og mere og mere klagende. Og kræet selv? Ja, han ligger bare og venter på at blive opvartet med kram og kæl. Meeeen, selvfølgelig er man jo også ved at være en bedaget herre. Så det er jo liiidt besværligt selv at skulle opsøge trøsten.
Nå, men løsningen på det problem - jeg ville jo hverken selv vækkes eller have at naboerne skulle vækkes (de har soveværelse lige op til mit køkken) - har været, at jeg har taget Miv med ind i mit soveværelse om natten. Det har været en udmærket løsning her i vinter. Ingen jamren om natten.
Så forbandet være den, der opfandt sommertiden. Nu miaver den sk... hankat for at komme ud kl. 04 - halv fem om morgenen. Hvis jeg er heldig først en time senere. Og bemærk lige - han er altså indekat og har været det de sidste 7 år. Så det er ikke fordi han kan finde noget mere interessant i resten af lejligheden. Ikke engang mad. Næ, nej, herren er bare vågen, og så skal alle andre også være det. Partout. Heldigvis er jeg mere stædig end han er, så efter at han har jamret sig en times tid eller så, så lægger han sig til at sove igen - gerne på min dyne. Så er det da heldigvis muligt at få lidt mere søvn.
Men her til morgen gik han da helt grassat. Sad bare foran soveværelsesdøren og miavede. Det er altså enormt frustrerende. Og det er ikke fordi jeg ikke har prøvet at give efter og lukke ham ud. Så går han bare rundt i lejligheden og miaver i stedet for. Jeg går ud fra, at det har noget at gøre med instinkter, tiden på dagen og så videre, for ca. 1 time efter, at jeg er stået op, så snuer han trygt i en stol eller sofaen stort set det meste af dagen. Jeg fatter det altså ikke!!! Hvad f..... går der af kræet?

Venlige hilsener: En træt og irriteret
Maryanna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Billigt til salg! er publiceret 22/05-2004 09:00 af Maryanna Morthensen (maryanna).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.