Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Puha, en nat uden vand? Troede ikke at det var muligt.
Det har dog sine ulemper når det ikke regner længere, for åbenbart er myrene i hi så længe det plasker ned, for nu til morgen var vi invaderet af myrere - hundrede lige ved vores hoveder kravlede overalt - og ja, de fortsætter med at komme... Må prøve at drysse lidt kanel rundt om teltet for at holde de værste mængder ude ;)

Ligger og kigger ud på mine 3 lilje-typer. De blev jo sået meget sent (engang i juni vistnok), så de er noget senere på den end de burde. Kan dog se at der snart er blomst på nogle af dem. (juni-blomstringen) - Juli-Sept. mangler vist stadig lidt tid.
Dejligt at se nogle robuste planter - de det jo næsten en hel træstamme der er i midten. Det er noget andet end den store busk vi havde der væltede når den blomstrede - den kunne ikke med vind, vand og vægten af sig selv, og den starter fra bunden af hvert år, såååhh.. Væk med den ;)

Mic tullede rundt igår og udnyttede at det har regnet en masse - og fik løsnet jorden ude foran en del :) Det er jo den rene cement - eller ler er det da (der er store sten, byggemateriale, rødder og meget andet godt i det areal også!).

Smutter igen, skulle bare lige :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Myrestien er publiceret 12/07-2004 10:54 af Annika Pedersen (Annika).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.