Læseferie... næsten
Michala Esch...
8 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
5 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
6 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
6 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
6 år siden
Punkeren er tilbage....
Kianna Kitte...
3 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
4 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
7 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
3 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
4 år siden
Protein pulver og ny fan ...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kære dagbog, - Nu bliver jeg altså nød til at sige dig noget dagbog :) det er fandme sjovt, at det er kvinder der bliver betegnet som dem der står for alt det med følelser.

For mange aner intet som helst om følelser. Der er ikke nogen som har elsket mere end jeg har det, desværre aldrig gengældt...også bliver kvinden holdt som fyldt med følelser? På mig virker det lige omvendt.

Der findes ikke nogen der kan være mere modbydelig over for andre end kvinder kan. Det er noget alle ved, når man ved hvordan kvinder kan sladre om alt og alle. Men tænker de nogen sinde på andres følelser? inden de åbner munden? heldigvis er der få anderledes træer i denne mørke skov.

For tiden virker det som om, der ikke findes mange kvinder med meget følelses IQ...Heldigvis har jeg er par venner som kan tryste mig :)når kvinderne viser deres grimme ansigt.*GG* måske forventer de at man takker dem, når de sviner en til...

13:54 :) tænker på en god kommentator :)

18:53 :)
Hej igen dagbog, jeg tænkte lige på at du jo stadig bliver læst, som fanden læser biblen. Men at det stjæler min tid og mine tanker. Jeg har fået min 2ghz cpu i min pc :) så er den lidt hurtigere..før havde jeg jo kun en 1,4 ghz cpu i...godt nok kan den ikke finde ud af hvad den hedder (min cpu) men den kan se det er en 2 ghz..og det er det vigtigste.

19:39 -hehe, der kom lige en spam mail for viagra ind i min mailbox *G* lidt lige som at sende et tilbud om en mountenbike til en der aldrig cykler.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvor sjovt er publiceret 14/08-2004 09:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.