Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 8 måneder siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
I dag skal det så besluttes om Bush får lov til at føre sit kup videre i 4 pinagtige år til. Kerry er jo ikke meget bedre, men det kan da kun blive bedre! Michael Moore har fingeren på pulsen i Stupid White Men og det er næsten skræmmende så meget han har vidst uden at nogle har gjort noget. Her til morgen hørte jeg så Jacob Holst i morgetv og han fik sagt det lige så præcist som jeg har sagt det til efterhånden rigtig mange mennesker: amerikanerne er uoplyste og undertrykte! Men så længe de pengestærke firmaer sidder i lommerne på politikerne og journalisterne er liderlige efter at komme på forsiderne bliver det nok ikke anderledes.

Måske en rask lille revolution i indre by ville rykke ved nogle holdninger? Problemet er jo så bare, at jeg personligt ikke har særlig meget til fælles med brostenskasterne og egentlig ikke har lyst til at stå side om side med mennesker som klæder sig i partisantørklæder. Hmmmm... hvad skal vi gøre os almindelige kedelige mennesker?

Vi så filmen Kongekabalen i weekenden (F var hos bedsteforældrene for første gang nogensinde og det gik rigtig godt) og den fik mig op i stolen og mindede mig om mine dage i SF Valby. Måske jeg skulle engagere mig i politik igen, men ender man så ikke bare som de andre i den sidste ende? Og hvis det skulle nå så vidt så vil disse dagbogsindlæg under alle omstændigheder kunne bruges imod mig en dag og bevise den latente fare der lurer i mit indre kaos og dermed med det samme vælte mig af min utopisk politiske karriere.

Men Mr. Moore siger det i sin bog, hvis tingene skal ændres radikalt bliver de middelmådige mennesker nød til at engagere sig. Mennesker som ikke har en farfar som var justitsminister og som ikke har gået på kostskole på Sydsjælland. Mennesker hvis far var renovationsarbejder og som har gået på en almindelig folkeskole i provinsen. Jeg har altid været enig med ham, også før jeg kendte ham. I gymnasiet tænkte jeg: man skal hyle med de ulve man er iblandt og derefter afklæde sig ulvepelsen og springe ud som får når ulvene i et svagt øjeblik vender ryggen til een. Problemet er bare, at man i det forløb meget hurtigt kan glemme sin identitet og forblive ulv.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når får hyler som ulve er publiceret 02/11-2004 09:18 af Carina Malene Rømer (Lillemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.