et meget trist kapitel i mit liv....

Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Dagen i dag er dage hvor jeg er flyttet fra min mand. Det gør ondt dybt inde i mit hjerte, og jeg er stadig ikke sikker på at det er det helt rigtige jeg har gjort. Jeg elsker ham dybt i mit hjerte, men jeg kan se at vi er alt for forskellige til at kunne leve sammen under samme tag. det gør ondt helt nede i hjerterødderne, og jeg håber at jeg kan komme videre med liv trods alt. Jeg har delt fem år af mit liv sammen med ham, og jeg må indrømme at det har været meget gode og dejlige år, men det har også været fem år med mange prøvelser. Desværre tror jeg at vi er alt for forskellige til at kunne bo sammen. Jeg kan se at vi har forskellige meninger og forskellige teorier om hvordan man skal leve sammen som et par, og de kan ikke rigtig krydses til en mellemvej der er fornuftig for begge parter.
Jeg aner ikke om det er det rigtige jeg har gjort, men jeg ved at jeg må se på det som tiden går. Jeg skal nok klare mig, og jeg skal nok komme videre men det kommer til at tage sin tid er jg helt sikker på. Det jeg er mest ked af det over, er at han ikke virker som om han vil have det her afsluttet på en stille og rolig måde. Han vil kalde mig grimme navne, og være sur og bitter i lang tid. Men jeg kan ikke få mig selv til at have det på den måde. Jeg føler ikke at jeg hader ham på nogen måde tværtimod. Jeg ved jeg elsker ham, men jeg kan ikke finde den løsning der skal til for at det kan fungere optimalt i mellem os.
Til dig min skat hvis du en dag læser dette.....
Jeg elsker dig meget meget højt, jeg ved jeg kommer til at savne dig utrolig meget, og jeg ved at jeg vil komme til at savne dit selskab. Jeg vil komme til at savne dine øjne som er utrolig smukke, og som udstråler alt det du ikke kan finde ud af at sige. Alle de ting vi har lavet sammen vil for altid være et evigt dejligt minde om vores liv sammen. for mig 5½ gode år.
Din for altid i hjertet
Bettina

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget et meget trist kapitel i mit liv.... er publiceret 09/11-2004 23:28 af Bettina Andersen (mohia).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.