19 år siden

ALDRIG mere

At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
10 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Før næste gang !!

Vi havde vores gode naboer til spisning lørdag aften.. Anledningen var - års afsluttende hæk møde - med påhæng. Puha det gik hårdt ud over rødvinen og whiskyen til Irish Coffee, men det var nu meget sjovt imens at det stod på.
Jeg stod op kl. 11.00 i går, men smuttede ind under dynen efter en halv time og det meste af en 1½ liter sodavand. Claus kom ind og vækkede mig kl. 15.00 og sagde, at jeg måtte hellere komme til overfladen inden at jeg fik tømmermænd ;-(
Normalt plejer jeg og vågne rimelig frisk efter en våd aften, og så lægge mig på sofaen kl. 15.00. Jeg må nok erkende, at tømmermændene er blevet være med årene, og at jeg ikke kan rejse mig ved det træ jeg væltede ved.

Jeg gik i seng med fjernsynet (og Claus ) og så Brigit Jones dagbog. En meget sød film, hvor jeg ikke kunne lade være med at smile ved personen Brigit Jones. Jeg kunne se mig selv i hendes person. Hendes klodsethed, hendes måde at kvaje sig i hendes udtalelser, og hendes frustrationer. Meget sjovt, og lidt tankevækkende….

Jeg har haft meget travlt på arbejde den sidste 1½ uge, så jeg har ikke været meget værd når jeg er kommet hjem.

På torsdag skal vi til Sønderjylland til forældre seminar. Jeg er MEGET spændt på hvad jeg kan bruge det til, og hvordan jeg vil reagere når jeg møder andre som er i samme båd. Jeg ved at der vil være forskellige indgangsvinkler i form af at det er et åben møde, hvor forældre til både tvangsfjernede og frivillige anbragte kan deltage.
Jeg har haft ( og har til en vis grad stadig ) en kæmpe skyldsfølelse over at ” frivillig ” at have lade mit barn anbringe, men jeg er også realistisk mht. til de muligheder og rammer han kan få her i byen. En trøst er, at mulighederne bliver bedre når han bliver voksen.

André kommer hjem i næste weekend, hvor vi også skal holde hans fødselsdag. Den store af Claus´s drenge har også fødselsdag samme dag, men ex konen engageret fødselsdags fest for HENDES familie ( inkl. Claus´s far ) i weekenden, så drengene kommer ikke her hjem.

Jeg har et par løse ender fra i går som jeg lige skal have styr på… Min mave tror stadig at vi er ude at køre i ruchebane, puha ;-)

ALDRIG mere

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ALDRIG mere er publiceret 22/11-2004 17:00 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.