17 år siden

ALDRIG mere

Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
6 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
3 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
9 år siden
Pædofil
Ansu Orheim ...
4 måneder, 15 dage siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
6 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
1 år, 3 måneder siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
7 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
5 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
6 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
6 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
6 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
3 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
7 år siden
På kommunalkontoret
Bjørn Langki...
2 måneder, 2 dage siden
sulten
Sunstar31
7 år siden
Før næste gang !!

Vi havde vores gode naboer til spisning lørdag aften.. Anledningen var - års afsluttende hæk møde - med påhæng. Puha det gik hårdt ud over rødvinen og whiskyen til Irish Coffee, men det var nu meget sjovt imens at det stod på.
Jeg stod op kl. 11.00 i går, men smuttede ind under dynen efter en halv time og det meste af en 1½ liter sodavand. Claus kom ind og vækkede mig kl. 15.00 og sagde, at jeg måtte hellere komme til overfladen inden at jeg fik tømmermænd ;-(
Normalt plejer jeg og vågne rimelig frisk efter en våd aften, og så lægge mig på sofaen kl. 15.00. Jeg må nok erkende, at tømmermændene er blevet være med årene, og at jeg ikke kan rejse mig ved det træ jeg væltede ved.

Jeg gik i seng med fjernsynet (og Claus ) og så Brigit Jones dagbog. En meget sød film, hvor jeg ikke kunne lade være med at smile ved personen Brigit Jones. Jeg kunne se mig selv i hendes person. Hendes klodsethed, hendes måde at kvaje sig i hendes udtalelser, og hendes frustrationer. Meget sjovt, og lidt tankevækkende….

Jeg har haft meget travlt på arbejde den sidste 1½ uge, så jeg har ikke været meget værd når jeg er kommet hjem.

På torsdag skal vi til Sønderjylland til forældre seminar. Jeg er MEGET spændt på hvad jeg kan bruge det til, og hvordan jeg vil reagere når jeg møder andre som er i samme båd. Jeg ved at der vil være forskellige indgangsvinkler i form af at det er et åben møde, hvor forældre til både tvangsfjernede og frivillige anbragte kan deltage.
Jeg har haft ( og har til en vis grad stadig ) en kæmpe skyldsfølelse over at ” frivillig ” at have lade mit barn anbringe, men jeg er også realistisk mht. til de muligheder og rammer han kan få her i byen. En trøst er, at mulighederne bliver bedre når han bliver voksen.

André kommer hjem i næste weekend, hvor vi også skal holde hans fødselsdag. Den store af Claus´s drenge har også fødselsdag samme dag, men ex konen engageret fødselsdags fest for HENDES familie ( inkl. Claus´s far ) i weekenden, så drengene kommer ikke her hjem.

Jeg har et par løse ender fra i går som jeg lige skal have styr på… Min mave tror stadig at vi er ude at køre i ruchebane, puha ;-)

ALDRIG mere

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ALDRIG mere er publiceret 22/11-2004 17:00 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.