19 år siden

Bodylotion

Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
3 måneder, 9 dage siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
2 måneder, 1 dag siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
16 år siden
Trods morgenstundens rædsomme kvalme er jeg alligevel kommet igennem denne dag. Måtte ud og ofre mig et par gange og det er bare så væmmeligt.
Alle de "gode" tips, der skulle hjælpe mod kvalme og ikke mindst opkastninger, som jeg er en del præget af specielt om formiddagen, preller helt af på mig. Når den minimale indtagne mængde føde skal op, så SKAL den op!
Jeg kører på lavblus med bananer nu, da de i sig selv er ved at give mig opkastningsfornemmelser, så i stedet er jeg gået over til kiks. Ligemeget hjælper det.

Det er jo kun en periode. Det hele skulle gerne ende ud med noget godt.

Sjovt, førhen fik jeg altid at vide at jeg så fantastisk godt ud, nu er det lige omvendt. Folk siger tit at jeg ser dårlig ud, eller forfærdelig ud. :D:D Det er ret komisk. Tiderne som super-babe er vist ovre.

I går måtte jeg aflyse min aftale med banken, da det blæste og regnede forfærdeligt og desuden havde jeg en rigtig dårlig dag i går, uden energi. Jeg lå i sengen lige til Jan kom hjem.
Det er lidt frustrerende ind i mellem, fordi jeg ikke føler at jeg får udrettet noget herhjemme og ikke føler at jeg kan være den gode og huslige kæreste jeg ellers altid har været.
Nu er det ham der venter mig med varme rosinboller, brunkager eller har lavet ris a'la mande, når jeg er kommet hjem efter mine aftenvagter.
Han er dejlig, og jeg tager hatten af for hans tålmodighed. Gravide kvinder - ja, kvinder i det hele taget er ikke nemme at omgåes altid! :D

I forgårs fik jeg en dejlig mail fra en af mine veninder. Håber snart jeg kan ses med hende og hendes lille søn. Jeg skrev til hende her den anden dag, efter at have ryddet op i min overfyldte mailboks.
Der er jo et par stykker der desværre er blevet en del forsømte her på det sidste. Jeg skal snart have ringet til Allan. Det er hundrede vis af år siden sidst, og jeg savner vores hyggelige og lange telefonsamtaler.
I tidernes morgen slog vi da en fælles rekord ved at tale 7 timer i telefon over en nat. Det var sgu fedt. :)

For et stykke tid siden snakkede jeg med en af mine gode venner, jeg heller ikke har talt med i længere tid. Håber at få et glimt af ham på lørdag i Tema-Lørdag på DR2, da han jo er med i Vocalline.
Sidste år da Jan og jeg skulle arbejde, måtte vi aflyse julefrokosten i Gjessø, og gik på den måde glip af at høre Vocalline. De synger sgu utroligt godt. Den genre der indenfor musikken tiltaler mig meget. Der var også en flok charmerende fyre i denne weekends Tema-Lørdag, der var inde og give et jule A Capella nummer. Det lød så godt.

Ellers er det ikke meget julemusik jeg får hørt.

For hyggens skyld måtte der gerne falde noget sne snart. Det kunne passe fint ind i næste uge, når vi med hastige skridt nærmer os julen. :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bodylotion er publiceret 16/12-2004 16:31 af str-ponzz.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.