19 år siden

Skide stereotypier!

Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
No name girl
8 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Addr... Gik ukontrolleret amok på Prince chokoladekiks lige før. Har aldrig indtaget så meget sukker på så kort tid før. Mave bliver ALDRIG sig selv igen.
Nå, nok om det. Har tilsyneladende sprunget ud for en af mine tætteste venner i går. Hun blev ret chokkeret! "Ej, så skal du jo til at kigge på piger, når vi går ud" og "Betyder det så, at du godt kunne tænke dig at være SAMMEN med en anden pige?". Har aldrig været udsat for en så lang række af uendeligt dårlige spørgsmål i mit liv.
Da jeg fortalte hende om mine ture på Pan-club reagerede hun, som gik jeg på swinger-club. Som om jeg lå og horede med samtlige af mine lesbiske veninder i et rum fyldt med mænd med løse håndled og betonlebber.

Hvad er der med heteroer? Hvorfor skal de lade, som om de er ihhh så tolerante ("Ej jeg synes bare det er HELT okay hvis man er homo"), og så snart homoseksualiteten kommer tæt ind på livet af dem, så ses deres uvidenhed og stereotypier så tydeligt! Det er som om, man ikke kan sige, at en anden piges sko er flotte uden, at man bliver nedskudt af undersøgende blikke og sætninger, der på overfladen ser ud til at være tolerante, men som i virkeligheden bunder i angst for at blive dømt homofobisk og gammeldags. Og hvis man nu rent faktisk SIGER, at en pige er attraktiv (gud forbyde det), så prøver de at snakke udenom på 'nej, se en flyvermaskine'-måden, fordi de helst bare vil have, at man holder sin kæft med sine seksuelle præferencer.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skide stereotypier! er publiceret 16/06-2005 17:18 af Sortfod.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.