17 år siden

Irsk kaffe, Deep Pan og Pyrus

Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Torsdag d. et-eller-andet. november

Livet er sat på high speed pt! Skolen gør mig udmattet. Kan ikke engang overskue at rejse mig og skifte lagn efter i nat at have blødt så meget igennem , at det får Texas Chain Saw Masacre til at ligne en hudafskrabning. Mit gulv er sundhedsskadeligt beskidt, og jeg er sikker på, at de møl vi har haft i huset de sidste to måneder kommer inde fra mit tøjskab... Tør dog ikke at undersøge det.
Siden sidst jeg skrev er der sket en hel del.. Jeg scorede drømmepigen i august men mistede hende igen, fordi interessen blev tabt. Typisk mig. Jävla idiot.
Så har jeg haft et one night stand med en lettere halvmandhaftig pige fra nordsjælland, der blev ved med at presse mig op at væggen for at kysse mig. Ydderst ubehageligt eftersom jeg plejer at være "den aktive". Dog var det mig der gik ned på hende ude på toilettet. 1-1.

Søndag d. et-eller-andet. november

Hmm.. Jeg er virkelig uheldig med mine sidemænd i toget. Er utilfreds og ufrivillig, men ikke desto mindre trofast, DSB-passager hver anden weekend. Fire timers ondt i ryggen, kedsomhed og iPod-forbrug og så er jeg hos min mor i Ålborg.
I fredags satte en kæmpe af en mand sig med stort besvær ved siden af mig. Han havde krykker og stank af alkohol, som havde han gnedet sig op af Vesterbro Torv.
Jeg havde glemt mine små sølle klementiner og mit sunde men kedelige postevand oppe i min kuffert, men kunne ikke nænne at bede ham flytte sin enorme røv. Så min tunge tørstede indtil han selv hejsede sit flæsk ud af kupéen. Med sig tilbage havde han en flaske spiritus, som han så begyndte at hælde ned i svælget til sin egen store nydelse og min store misbehag. Perfekt.
Inden flæsket skulle af stod han foroverbøjet i midtergangen i lang tid nok til at forårsage meterlang kø af folk, der stod og svingede med hovederne for at se, hvad der var skyld i blokaden. Prøvede desperat at undertrykke hvad jeg frygtede ville være gigantisk hånefuld latter. Drengen overfor mig havde det, efter at have set på mig, lige sådan.

Opsummering af weekendens begivenheder:

1: præsterede at blive misforstået i bestilling af mad to gange.
Første gang bestilte jeg en Marina Pizza nr 36 og fik en American Deep Pan Pizza nr. 50 i stedet. (???).
Anden gang bestilte jeg en iskaffe og fik mistænkeligt spiritussmagende og på ingen måde kold kaffe, der viste sig at være Irsk Kaffe.

2: Blev jaget ud af City Syd (”stor”center i røvhullet af Ålborg) af lyden og synet af værdighedsberøvede Jan Lindebjerg/Pyrus, der stod på minimal scene og ”rappede” GØR JUUULEN MEEERE COOOOOOOOOOL til en flok uskønne børn og deres endnu mere uskønne forældre. (Hold dig til ”The Full Monty”, Jan. Så vi andre selv kan vælge, om vi vil bruge penge på, at se dig nøgen, i stedet for at blive ufrivilligt indlagt til at se din egen psykiske selvafklkædning live, når vi går og køber undertøj i H&M).

Og nu sidder jeg så i toget på vej hjem igen. Ved siden af halvanden meter bred kvinde med mere hår i underansigtet end på hovedet. Hun hører så højt Sigur Rós på sin sygeligt lyserøde iPod nano, at jeg næsten kan forstå, hvad de synger. Overfor mig sidder en ældre kvinde, der lige har knaldet 10 piller ned i gabet og slugt dem med ribenasaft. Det ligner hun er gravid!!!! Ej, det er sgu nok bare en god gammeldags tumor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Irsk kaffe, Deep Pan og Pyrus er publiceret 26/11-2006 22:06 af Sortfod.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.