18 år siden

Optur på homofronten

Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Okay,,,, nu skråtter jeg altså den der skide intuition!!! Ud med dén. Den er der bare for at forvirre ens, i forvejen gennemsyrede, sind.

Tina er ikke blevet skræmt væk af min kvalm-romantiske bemærkning om, at jeg ville have givet hende en blomst! As a matter of fact, så snakkede hun til mig hele aftenen i går til fredagscafé på mit gymnasium.
Jeg sad bare dér i sofahjørnet og snakkede med vanvittig tøs, kun fordi jeg ville være i nærheden af Tina, der lå i sofaen og snakkede med nogle fyre fra hendes klasse. Pludselig begynder hun kraftedeme at SNAKKE til mig. Og ikke kun på den der ubærlige høfligheds-måde, hvor man snakker til ALLE, men med sætninger der var direkte rettede mod mig. Hun brugte oven i købet mit NAVN flere gange.
Holdkæft hvor blev jeg glad. Faktisk så glad at det gik ud over min evne til at tale. Har det på fornæmmelsen, at jeg er kommet til at sige noger latterligt,,,,, igen. Kan bare ikke huske det pt, da jeg stadig er høj over at have snakket med den guddommelige skabning.
Men hun refererede altså til hendes eks-kærester som værende homosapiens med penisser. Altså de dér man kalder mænd. Ahjjjjjj hvorfor nu det..?
Hvad er der med de der mænd? Kan ikke se fidusen i dem.

Nå. Jeg må hellere gå i seng snart. Skal op i morgen og være hammer-næstekærlig. Har nemlig meldt mig til at samle ind for Røde Kors.Så kan man komme af med den dårlige samvittighed,,,,-i et par måneder ihvertfald. Og så hjælper man jo rent faktisk også nogle, ved at få svedplamager blive stakåndet, fordi man i tre timer har feset op og ned af trapper med "overskud" i hele ansigtet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Optur på homofronten er publiceret 02/10-2005 00:07 af Sortfod.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.