22 år siden

HJÆLP - min datter skal giftes !

Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Er det ikke titlen på en film ?? Jo, det tror jeg, men virkelighed her nu....

Ja, det var så den pinse!
Endnu engang store børn hjemme på ferie - dejligt, sjovt, hyggeligt!
Den bedste nyhed kom nu fra min største datter, som ikke har været hjemme, men som ringede og fortalte at hun og hendes kæreste gennem det sidste år, er blevet ringforlovede og planlægger bryllup i sensommeren. Der er bare så godt for hende, hun er så sød og glad, og hun kunne simpelt hen ikke finde en bedre mand både for hende selv og som far til de børn, hun ønsker at få.
Den dårligste melding kom fra min datter på Island. Hun ringede hjem i lørdags og var bare så ked af det. Hun har nu været deroppe i 3 måneder, og det er ikke lykkedes hende at falde rigtigt til i familien, og selv om hun forsøger at deltage i forskellige aktiviterer i byen, har hun heller ikke fundet nogen, hun kan kalde for venner. "Min stakkels lille pige - det var netop det her, jeg frygtede, da du rejste afsted, fordi jeg ved, du slet ikke er psykisk stærk" . Jeg snakkede med hende om, at hun selv skal mærke grænsen for, hvor meget hun kan holde til, og hun ved, at det for mig er OK at hun kommer hjem "i utide", for når man har det så dårligt, er der længe til 1. August. Jeg ved også at hun ikke vil stikke af og svigte familien deroppe, men give dem en rimelig chance for at finde en anden au-pair.
Ja, ja, - små børn - små problemer, store børn - store problemer. Er det ikke sådan ? Men nej, jeg ser det egentlig ikke som et problem, at hun måske må opgive jobbet deroppe, hun har fået den udfordring, hun ønskede sig, og hun har lært deraf, fået den tid i fred og ro, hun gerne ville, for at "finde sig selv". At resultatet så måske bliver, at hun har brug for sin tvillingsøster og alle os andre for netop at kunne være sig selv, er jo OK - så er hun den erfaring rigere.
Ellers har pinsen stået i "havens tegn", vejret har jo været skønt til at arbejde derude og ha' fingrene i jorden. Det bliver vi vist aldrig trætte af, min mand og jeg. Der er altid projekter igang i vores have, lige nu en omlægning af vores gamle vestvendte terrasse og lave nye bede omkring den, så der er lidt af tage fat på. Jeg elsker at finde og plante nyt i bedene, når han har anlagt dem.... Det ukrudt, der senere skal fjernes er vi som regel også fælles om, så det er OK
Ja, hverdag i morgen, så snart sengetid......
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget HJÆLP - min datter skal giftes ! er publiceret 20/05-2002 23:52 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.