19 år siden

HJÆLP - min datter skal giftes !

Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
8 år siden
The same old storie
Julia Stampe
3 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
6 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
5 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
3 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
6 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
6 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
6 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
7 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
8 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
8 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
6 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
6 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
4 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
6 år siden
Er det ikke titlen på en film ?? Jo, det tror jeg, men virkelighed her nu....

Ja, det var så den pinse!
Endnu engang store børn hjemme på ferie - dejligt, sjovt, hyggeligt!
Den bedste nyhed kom nu fra min største datter, som ikke har været hjemme, men som ringede og fortalte at hun og hendes kæreste gennem det sidste år, er blevet ringforlovede og planlægger bryllup i sensommeren. Der er bare så godt for hende, hun er så sød og glad, og hun kunne simpelt hen ikke finde en bedre mand både for hende selv og som far til de børn, hun ønsker at få.
Den dårligste melding kom fra min datter på Island. Hun ringede hjem i lørdags og var bare så ked af det. Hun har nu været deroppe i 3 måneder, og det er ikke lykkedes hende at falde rigtigt til i familien, og selv om hun forsøger at deltage i forskellige aktiviterer i byen, har hun heller ikke fundet nogen, hun kan kalde for venner. "Min stakkels lille pige - det var netop det her, jeg frygtede, da du rejste afsted, fordi jeg ved, du slet ikke er psykisk stærk" . Jeg snakkede med hende om, at hun selv skal mærke grænsen for, hvor meget hun kan holde til, og hun ved, at det for mig er OK at hun kommer hjem "i utide", for når man har det så dårligt, er der længe til 1. August. Jeg ved også at hun ikke vil stikke af og svigte familien deroppe, men give dem en rimelig chance for at finde en anden au-pair.
Ja, ja, - små børn - små problemer, store børn - store problemer. Er det ikke sådan ? Men nej, jeg ser det egentlig ikke som et problem, at hun måske må opgive jobbet deroppe, hun har fået den udfordring, hun ønskede sig, og hun har lært deraf, fået den tid i fred og ro, hun gerne ville, for at "finde sig selv". At resultatet så måske bliver, at hun har brug for sin tvillingsøster og alle os andre for netop at kunne være sig selv, er jo OK - så er hun den erfaring rigere.
Ellers har pinsen stået i "havens tegn", vejret har jo været skønt til at arbejde derude og ha' fingrene i jorden. Det bliver vi vist aldrig trætte af, min mand og jeg. Der er altid projekter igang i vores have, lige nu en omlægning af vores gamle vestvendte terrasse og lave nye bede omkring den, så der er lidt af tage fat på. Jeg elsker at finde og plante nyt i bedene, når han har anlagt dem.... Det ukrudt, der senere skal fjernes er vi som regel også fælles om, så det er OK
Ja, hverdag i morgen, så snart sengetid......
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget HJÆLP - min datter skal giftes ! er publiceret 20/05-2002 23:52 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.