18 år siden

Eventyrland

Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 7 dage siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Jeg er næsten lige vågnet op her midt i eventyrland.
Når jeg kikker ud, er der sne sne og sne – et tykt lag overalt. Træernes grene hænger lavt med den tunge vægt af sne, der sidder som små vattotter på de mindste grene og kviste, og ligger som en dyne på resten. Det er næsten som et julepostkort, hvor de dalende fnug drysser glimmer ud over det hele.

Jeg er alene her i sommerhuset med en lang dag til min rådighed – et ubeskrevet dagbogsblad, som jeg selv vælger indholdet til. Hvilken herlig tanke på sådan en lørdag morgen…..

Jeg har en masse planer om, hvad jeg skal ha’ lavet i dag, og jeg vil da tro, det også bliver sådan, men nu må vi se :O) Én ting er i hvert fald sikkert – jeg skal ha’ masser af tøj på og ud i eventyret sammen med mit kamera, og gøre et forsøg på at forevige nu’et..!

Jeg kørte herop til sommerhuset i går, da jeg holdt fri fra arbejdet. Derhjemme i Vejle var det nærmest forår, og jeg var en tur rundt i haven for at finde alle de små spirer fra løgplanterne, der pibler op lige nu. Flere små gule erantis stod og strakte hals under buskene, og bag huset stod en enkelt mælkebøtte og strålede som en sol.., så jo – foråret er på vej et sted. Her i det nordjyske gør vinteren så sine sidste krampetrækninger på en fantastisk måde, men også her er jeg sikker på at foråret spirer i skovbunden.

Peter er til hundedommeruddannelse i dag, så derfor er dagen min egen. I morgen får vi besøg af hans familie til formiddagskaffe og middag, så det skal jeg lige ha’ forberedt lidt. I morgen aften sætter jeg næsen mod syd igen for at gå i gang med endnu en arbejdsuge.

Mine hverdage er strengt fyldt op i kalenderen med både arbejde, behandlinger og andre ting, bl.a. forberedelser til min nye klinik på min arbejdsplads. Der er stadig stor interesse for det, og jeg får så mange positive meldinger. Bare jeg da nu kan leve op til alle de forventninger :O)
I sidste weekend hentede vi min nye behandlerbriks i Kbh. og jeg har efterhånden også fået ordnet alle øvrige indkøb af håndklæder m.m., så i den kommende uge skal jeg ha’ rummet indrettet. Samtidig holder vi et par info-møder, så folk kan komme og få en kop kaffe/te og svar på alle de spørgsmål, de nu måtte ha’.
Så jo – jeg keder mig ikke for tiden..!

Jeg vil ha’ gang i denne dejlige frie lørdag.. så kan I nu hygge jer derude og passe rigtig godt på jer selv..!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Eventyrland er publiceret 18/02-2006 08:48 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.