14 år siden

Min plan for at møde Jane

19-03-17
Hannah White...
4 år siden
The same old storie
Julia Stampe
4 år siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
1 år, 7 måneder siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
3 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
7 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 måneder, 25 dage siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
11 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
3 år siden
Drømme
Salomon
6 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
4 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
8 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
8 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
8 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
7 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
9 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
1 år, 9 måneder siden
Hyggedag
Josephine Lø...
6 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
4 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
8 år siden
Kaos?
Per Z
7 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
4 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
8 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
6 år siden
Hejsa kære dagbog. Eller rettere godaften. Først og fremmest godt nytår til dig min trofaste ven, som altid lægger øre til. Jeg har brugt alt for meget tid på at arbejde på det projekt om reklamationsbehandling. Når alt kommer til alt, så er og bliver det en l…. opgave. Hvorfor kunne jeg ikke bare sige nej, og være kommet med en god undskyldning, for ikke at påtage mig ansvaret? Ok, der er selvfølgelig også en god ting ved opgaven, og muligvis endda to. Hvis projektet lykkes, så kommer der noget på kistebundet. Og ja, jeg ved godt at jeg selvfølgelig burde skrive NÅR PROJEKTET LYKKES, men så optimistisk er jeg desværre ikke. Den anden gode ting, er lige så usandsynlig som den første. Jeg har nemlig tænkt mig at få Jane med i projektgruppen, hvis hun ikke vil tælle lager op sammen med mig, så må jeg jo prøve, om jeg kan få hende trukket med ind i den suppedas, jeg har bevæget mig ud i. Ja, kære ven, jeg ved godt det er dybt egoistisk, men det er stadig mig der står med ansvaret, hvis og når skibet går med. Men, i det mindste vil jeg måske få muligheden for at komme til tættere på, suk suk, den underskønne Jane. Så vil der da i det mindste komme lidt godt ud af det. Nu må jeg se hvad ugen bringer, jeg forventer ikke at skulle præsentere noget oplæg før næste mandag, så jeg da trods alt tid til at få det pudset af.

Jeg fik i øvrigt sagt godt nytår til V, tog forbi hans gravsted. Men blev der ikke ret længe, det gør mig altid trist og skidt tilpas, men det var det nu alligevel værd. Håber han har det godt, hvor han end er nu.

Nytårsaften holdt jeg i klubben sammen med resten af slænget. Begynderholdet havde påtaget sig at arrangere hele festen, og det havde de gjort rigtig godt. To af de nye er kokkeelever, og det var bare så lækkert det de havde lavet. At de så samtidig havde lavet en sketch, med en parodi af os trænere var måske ikke så originalt fundet på, men det var i hvert fald sjovt. Og måske jeg skal til at finde en anden formulering end ”mere power på”… hæhæ, jeg skal nu nok få hævn over dem onsdag, så skal de få power træning skal de. ;-) Trænede lidt med J i dag, og fik lagt en plan for træningen den næste måneds tid. I øvrigt kom han igen med den ide, at vi skal til stævne i Hamborg. Jeg indtil videre gået med til, at træne sammen med ham, så han bliver klar, men jeg er sgu blevet for gammel til det pjat. Nå, det var et sidespor. Jeg tog hjem fra festen, kort efter champagne propperne var poppet og raketterne fyret af. Hånd på hjertet, så pinte det mig nok lidt, at stå der og se de andre kysse med kæresterne klokken tolv. Og så savnede jeg ungerne som bare pokker… så da alle var ved at være så fulde, at pigerne fik lokket drengene til at stå og strippe på baren, valgte jeg altså at gå hjem. Føj hvor et vejr, men det var fuldstændig umuligt at få en taxi, så jeg travede hjem i strid storm og synd flod. Men det var nu glemt i morges, fornøjelsen ved at stå op uden tømmermænd, jeehaa, det var dejligt.

Nå min ven, tak for dit øre. Jeg må hellere blive klar til imorgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min plan for at møde Jane er publiceret 01/01-2007 22:09 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.