17 år siden

snesko

Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Saa har jeg gaaet paa rigtige snesko - ikke de der hightech plastic nogle som moderne canadiere render rundt med, men rigtige anders-and/tennis-kestjer snesko lavet af indianere med skindmokkasiner :)

Det var ikke nemt overhovedet, man foeler sig som en overvaegtig and der vralter fremad og fremad uden at komme videre, men naar man gaar paa et bjerg med 60 cm sne og ser hjorte springe hen over stien foran dig og ser spor fra elge og vaskebjoerne og er sammen med folk som du hygger dig med, saa er det bare en fantastisk oplevelse. Og selvom det er minus 30 udenfor, saa har man varmen; det gaar opad og man skal arbejde med alle muskler+balancen, saa efter fem minutter havde alle fjernet vanter og halstoerklaeder for ikke at koge over.

Storbyteenageren er rigtigt kommet paa opdragelse herovre. Jeg har aldrig dyrket sport, aldrig nydt motion paa nogen maade overhovedet og aldrig frivilligt foretaget mig noget udenfor udover at slikke sol, men her er der ski og snesko hver weekend, snowboard og skoejter ind imellem, gaature paa den tilfrossede flod, fiskeri paa isen, kajak paa bjergsoeer, det er utroligt...og det bedste er at jeg elsker det!!

taenk at man kan aendre sig saa meget paa saa kort tid....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget snesko er publiceret 04/03-2007 23:42 af vandmand.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.